GODIŠNJA SKUPŠTINA RADIKALA

LESKOVAC

Predsednica Izvršnog odbora SRS-a Vjerica Radeta rekla je danas  u Leskovcu  da „vreme pokazuje da su radikali bili u pravu kad su tvrdili da Srbija ne sme da ide evropskim putem, da moraju da se zaustave svi pregovori vezani za ulazak Srbije u EU, da je jedina opcija za oporavak Srbije iskrena i čvrsta saradnja sa Rusijom, što je pokazao i veto na dekleraciju o Srebrenici”.

„Organizaciono, otkad se predsednik SRS-a Vojislav Šešelj vratio iz Haga, uspeli smo da konsolidujemo sve odbore u Srbiji gde smo, eventualno, imali nekih problema. Danas toga više nema, svi su usredsređeni na obaveze i pripreme za izbore, na čemu se uveliko radi. Članstvo nam se stalno uvećava, u velikom broju se vraćaju oni koju su nas u međuvremenu napustili ili se pasivizirali, a posebno raduje što su to mahom mladi ljudi“, rekla je Radeta na redovnoj godišnjoj Skupštini Gradskog odbora SNS.

Lidija Dimitrijević, predsednika GrO SRS Leskovac, je zadovoljna radom u prethodnom periodu. „Gradski odbor je radio punim intenzitetom. Dolaskom Šešelja se mobilisalo i članstvo, kroz mnoge akcije i peticije smo to i potvrdili. Članstvo se svakodnevno uvećava i to su ljudi koji su prešli u neku drugu stranku i tamo se razočarali ili nisu ni otišli u neku drugu stranku. Mi smo otvoreni za sve i jedina smo patriotska opcija.“

 

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare