Gde su putokazi za Ribince?

VRANJE

Gradski odbor Srpske radikalne stranke u Vranju poziva gradsku vlast da se već jednom pozabavi uređenjem i obeležavanjem ulaza u selo Ribince.

“Nedopustivo je da za ovo selo ne postoje putokazi i table. Opštepoznato je da iz pravca Vranja postoje četiri ulaza u ovo selo, a nijedan nije propisno označen, uređen i osvetljen.


Takođe, moramo napomenuti da naši sugrađani u selu Ribince svaki dan prolaze kroz cev za odvod atmosferske vode ispod auto-puta kako bi brže stigli iz jednog u drugi deo sela. Svima je dobro poznato da je izgradnjom auto-puta selo podeljeno na dva dela. Stanovnici ovog sela se u šali hvale da jedino oni u Srbiji imaju “metro”, misleći na pomenutu cev za odvod atmosferskih voda. Pitamo se, da li je potrebno da se dogodi neka nesreća na ulazu u selo ili u “metrou”, pa nadležni reaguju?! Šta to vlast ima protiv meštana sela Ribince, kada godinama ignoriše njihove probleme?
Nedavno smo upozorili gradsku vlast u Vranju da je krajnje vreme da se izgradi novi dom kulture u Ribincu, dok još ima novca na računu. Podsećamo širu javnost da je javno preduzeće “Putevi Srbije”, nakon rušenja starog doma kulture, uplatilo skoro 10 miliona dinara u budžet grada Vranja za izgradnju novog doma kulture.


Nama srpskim radikalima neprihvatljivi su bilo kakvi izgovori za nerad ovdašnje vlasti. Građani očekuju od gradske vlasti da rešava njihove probleme, a ne da smišlja izgovore kako ih ne bi rešila. Šta će građanima vlast koja ništa ne radi? Meštani sela Ribince postavljaju pitanje da li su oni građani drugog reda i zašto plaćaju poreze i druge dažbine.
Vreme je pokazalo da smo mi, srpski radikali, bili i ostali jedina politička stranka koja je uvek bila glas naroda. Sasvim sigurno, mi nećemo ćutati o problemima meštana sela Ribince. Nama je jednako stalo do svih stanovnika, bez obzira gde oni živeli. Svi stanovnici plaćaju poreze i vlast je dužna da im obezbedi osnovne uslove za normalan život. Zašto gradska vlast kažnjava svoje stanovnike?, navodi se u saopštenju Pčinjskog okružnog odbora SRS koje potpisuje predsednica Bobana Stanimirović.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare