Funkcioneri I odbornici JS od svojih dnevnica kupili paketice  siromašnoj deci

LESKOVAC

Funkcioneri I odbornici Jedinstvene Srbije iz Leskovca odrekli su se po jedne dnevnice I za taj novac kupili  novogodišnje paketiće kojima su darivali šezdesetoro dece iz socijlno ugroženih porodica u leskovačkim selima.

U okviru akcije koju su nazvali  „Jedna odbornička dnevnica – jedan novogodišnji paketić“ odbornici I funkcioneri ove stranke u u dva navrata deci  iz leskovačkih sela, čiji roditelji nisu u mogućnosti da ih obraduju za novogodišnje praznike, podelili paketiće.

Članice Aktiva žena ove stranke su slatke poklone darivale I članove” Kreativne radionice” leskovačke  Specijalne škole „11 Oktobar“ koju pohadjaju deca sa smetnjam au razvoju.

Aktivistkinje JS kažu kako su stekle utisak da je deci bilo veoma drago što ih se neko seti I najvavil da će orgnaizovati nove akcije radi podrške što uspešnijem socijalnom  razvoju učenika ove škole.

„Drago mi je da su članice Aktiva žena Jedinstvene Srbije iz Leskovca osetile potrebu i našle vremena da nas posete i vide kako učimo i rastemo“, rekla je defektolog Dragana Ranđelović koja vodi kreativnu radionicu „Novogodišnje zvezdice“ pri ovoj leskovačkoj školi.

Ona je dodala da je dobrodošla I potrebna  šira socijalna podrška u cilju što uspešnijeg socijalnog razvoja učenika.

Aktivisti  Jedinstvene Srbije su osnovne životne namirnice pred novu godinu odneli I porodici Stanimirović, koja se nalazi na teškom socijalnom položaju.

U Gradskom odboru ove stranke kažu da ne žele da zaborave svoje siromašne sugradjane, naročito decu I da su želelei, na ovja način, da im pruže bar malo radosti.

„Svesni smo da su mnogi Leskovčani u veoma teškom materijalnom i socijalnom položaju i sledeći politiku Jedinstvene Srbije, odrekli smo se odborničkih dnevnica, a osmesi, radost i sreća mališana tokom dodele novogodišnjih paketića i fotografije sa Deda Mrazom je doživljaj koji će oni pamtiti, što je najbolja potvrda da smo uradili korisnu stvar“, kažu u ovoj stranci  I dodaju da će ovakve akcije postati tradicionalne I da će ih organizovati novcem iz svog džepa a ne iz budžeta grada.

 

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare