Fotografija „Šarene maske“ pobedila na konkursu „Objektivno Vranje 3“ 

VRANJE

Na konkurs, treći po redu, koji se ove godine odvijao pod sloganom „Dok maske nisu pale“ pristiglo je 67 fotografija, od 27 autora.  

Žiri je jednoglasno odlučio da za pobedničku proglasi fotografiju „Šarene maske“, autora Miloša Momčilovića. Drugo mesto pripalo je Milici Kasar, za fotografiju „Iza kapije“. Treća nagrada, o kojoj je odlučivala publika na društvenim mrežama, pripala je Nađi Ćelić za fotografiju „Sa štitom“. Svi dobitnici su iz Niša. Oni su osvojili vaučere za kupovinu foto opreme u iznosu od 15. 000, 10. 000 i 5. 000 dinara .

Fotografije će, u sredu, 7. septembra, biti prezentovane javnosti u Medijskom skloništu u Vranju u okviri izložbe ,,Objektivno Vranje 3” u Ulici Osme brigade br. 3. Biće izloženo 20 najboljih fotografija, koje kroz objektiv prikazuju sve strane pandemije. Otvaranje je zakazano za 13 sati i 30 minuta.  

Nakon izložbe organizator CMTDO će fotografije ustupiti fundusu Grada Vranja, sa željom da krase obnovljeno Infektivno odeljenje Opšte bolnice Zdravstvenog centra.  

Projekat „Objektivno Vranje“ podržan je od strane grada na Konkursu iz oblasti kulture. 

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare