Forum žena SNS : Podrška za Cvetanovića, žene kandidatkinje ne spominju

LESKOVAC

Naš predsednik GrO Goran Cvetanović ulazi u koštac sa svim problemima, upornost, rad, marljivost, energija, to je ono što odlikuje Gorana Cvetanovića. Zato je meni, kao ženi koja je prva među jednakima, kao predsednica Foruma žena GrO SNS Leskovac, čast što stojim ovde pred vama i puno mi je srce kada vidim toliki broj žena, pametnih, obrazovanih, odlučnih, borbenih, koje podržavaju SNS, našeg predsednika Aleksandra Vučića, našeg predsednika GrO Gorana Cvetanovića, jer to je naša borba za bolji život, za lepšu budućnost, za našu decu. Zato mislim da će svaka žena, koja misli na sebe, svoju porodicu, izaći na izbore i odabrati ono pravo, a to je lista Aleksandar Vučić – Za našu decu pod rednim brojem 1”, rekla ej na konferenciji za novinare predsednica Foruma žena Kristina Vasiljković .

Ona je rekla i da članice Foruma žena SNS “neprekidno radi i tako pravdaju poverenje naroda”.

Ispred Unije mladih SNS govorila je Martija Stojičić koja je istakla da je “Okosnica Srpske napredne stranke omladina” i da se “samo u poslednja tri meseca (dakle , i u vreme vanrednog stanja zbog korone) SNS-u priključilo preko 2000 ljudi, čije su članske karte stigle u Leskovac i biće uručene novim članovima preko predsednika mesnih odbora”.

Prati
Obavesti me o
guest

2 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
ludilo bez granica
ludilo bez granica
3 godine pre

Mi znamo da ste neozbiljni, al da terate cirkus, stvarno proizvodite efekat da vam se smeju. Evo, ako istakneš spisak 2000 članova za ovih mesec dana da su se učlanili, nijedna opozicija neće izaći na izbore. Nemaju šta da traže sa vama koji ste globalna stranka. Vi bre da postavite uslov da se Evropska Unija učlani kod vas. Makron uveliko traži vezu da se učlani, pošto regularno ne dobacuje

ha, ha, ha, ha
ha, ha, ha, ha
3 godine pre

E svaka ti cast! Ha, ha, ha