Dogovorena vladajuća koalicija u Leskovcu sa 54 odbornika

LESKOVAC

 

Vladajuća koalicija u Leskovcu je već dogovorena i imaće  54 odbornika, saznaje JUGpress u izvorima

bliskim vrhu SNS.

Koaliciju predvodi lista ALEKSANDAR VUČIĆ – SRBIJA POBEĐUJE  sa 37  a čini je još liste  SOCIJALISTIČKA PARTIJA SRBIJE – IVICA DAČIĆ  sa 10 odbornika, lista NOVA SRBIJA – VELIMIR ILIĆ  sa 6 odbornika i jedan odbornik liste ROMSKA STRANKA JEDINSTVO – NEBOJŠA AJVAZOVIĆ.

 

Naši izvori navode da su  o koalicionom udruživanju  sa predsednikom Gradskog odbora SNS Goranom Cvetanoviće, razgovarali i predstavnici liste  JEDINSTVENA SRBIJA – DRAGAN MARKOVIĆ PALMA, koja ima  7 odbornika ali da dogovor nije još uvek postignut jer im Cvetanović ništa nije ponudio .

U opoziciji su lista SOCIJALDEMOKRATSKA STRANKA – DR NENAD ZDRAVKOVIĆ  sa  6 odbornika,
lista ZA PRAVEDNI LESKOVAC – DEMOKRATSKA STRAKA  sa 4 odbornika i lista SRPSKA RADIKALNA STRANKA – DR VOJISLA ŠEŠELJ  sa  4 odbornika.

Naši izvori navode da Cvetanović želi da konsultuje vrh stranke pre no što i zvanično izadje u javnost sa novom-starom koalicijom u kojoj je, praktično,nov samo predstavnik Romske stranke.

 

Prati
Obavesti me o
guest

1 Komentar
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
svedok saradnik
svedok saradnik
8 godine pre

oreno pre dva meseca dok se ne vidi ko je u republickoj vlasti nema ni lokalne.
Cekace se odobrenje iz bgd narednih mesec dana.
ovakva vest odgovara i SNS da smanji apetite svih koji su na njihovoj listi i eventualnim koalicionim partnerima, a Djurovicu odgovara da smiri strasti unutar SPS u. kome vri, pre svega zbog ispadanja iz vlasti u bgd.
Iako SPSudje u lokalnu vlast imace ono sto je dogovoreno pre dva meseca: hala i turisticka, jedno mesto u vecu, i mozda neki nacelnik, pod uslovom da odgovara i mesku.
Jedina i apsolutna istina.