FK Radnik u službi građana

SURDULICA

FK Radnik iz Surdulice je na svojim stranicama i nalozima na društvenim mrežama, kao i obaveštenjem na oficijalnom sajtu u momentima proglašenog vanrednog stanja svojim sugrađanima ponudio svesrdnu pomoć i podršku.

Saopštenje koje je potpisao prvi čovek Radnika prenosimo u celosti:

Poštovani,

U kontekstu Odluke o uvođenju vanrednog stanja i svih mera u cilju suzbijanja virusa COVID-19, u ime FK Radnik Surdulica, upućujem apel svim profesionalnim igračima našeg kluba, kao i članovima stručnog štaba, našim vernim navijačima i prijateljima kluba da se ponašaju u svemu u skladu sa merama Vlade Republike Srbije.

Zbog vašeg značaja našem Klubu, pozivam vas da se u aktuelnoj epidemiološkoj situaciji u Srbiji, ponašate odgovorno, samodisciplinovano, da iskažete puno razumevanje za postojeće okolnosti u kojima se našlo i „naše društvo, kao i bezmalo celo čovečanstvo“, kao i jedinstvo ponašanje i delovanje u skladu sa merama i uputstvima nadležnih organa i tela Republike Srbije. To se pre svega odnosi na mere samoizolacije, ali i da se ukoliko dođe do eventualnog pogoršanja zdravstvenog stanja, obratite najbližoj zdravstvenoj ustanovi.

Samo takvim disiplinovanim odnosom prema sebi i svom zdravlju, ali i prema članovima svoje porodice, prijateljima, komšijama, kolegama i svim drugim građanima koje srećemo makar samo u prolazu, možemo doprineti suzbijanju širenja virusa COVID-19.

Na kraju, dodao bih i to da je FK Radnik uz vas, te da nam se možete obratiti za bilo koju vrstu pomoći u ovoj, nimalo naivnoj zdravstvenoj situaciji u zemlji.

FK Radnik se u ovim monetima upravo sa tim ciljem stavlja na raspologanje svim građanima, pogotovu najrizičnijoj starosnoj grupi za svaku vrstu pomoći (dostava namirnica, dostupnih lekova, sredstva za higijenu…..)

U tu svrhu otvorena je telefonska linija naše Press službe za sve evenualne informacije i obaveštenja. Broj tel.je 064/662-10-20, a pozive možete upućivati u vremenu od 09h do 12h svakog dana trajanja vanrednog stanja.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare