Fabio Florido na Naissus festu 10. juna

 

NIŠ

Festival elektronske muzike svake godine omogućava Nišlijama da po prvi put čuju poznate svetske di-džejeve.

Ove godine zvezda večeri je Fabio Florido, nemački d.j. Fabio se zaljubio u elektronsku muziku i klabing dok je jos bio tinejdžer, i proveo je veći deo mladosti u klubovima i u studiu, razvijajući stil pun fluida koji je crpeo iz tehno i tehnohaus muzike. Selidba u London kada je imao samo 21 godinu mu je pokazala jedinstvenu scenu, koja mu je širila vidike iz nedelje u nedelju.

Nakon selidbe na Ibicu 2013, Fabio je bio u zavidnom položaju jer je imao dosta iskustva i otkrio je nove dimenzije u svojoj muzici, dok je istovremeno najveći broj svetskih DJ-a krenuo da pušta njegovu muziku, a denseri su pričali o njoj. U medjuvremenu je uspostavio konekcije sa mnogima koji su imali veliki uticaj na njegovu muziku. Fabio je preuzeo kontrolu nad svojim žurkama kao nikada ranije, i 2014. je postao resident ENTER-a na Ibici, a sa njima je imao i mnogo nastupa svuda po svetu. Njegov jedinstveni stil tehna ga je preporučio mnogim festivalima poput Awakenings, Sonus, Tomorrowland i klubovima poput Cocorico – Italija, Ambasada Gavioli – Slovenija, Cacao Beach- Bugarska I Barraca- Španija, kažu organizatori festivala.

Na Nasissus festu nastupiće i Marko Milosavljević iz Beograda, niški D.R.N.D.Y i Chrono b2b Dimiz.

„Niška Tvrđava je savršen prostor za organizovanje muzičkih festivala, ali njen potencijal nije dovoljno iskorišćen, i mi ćemo težiti ka tome da se to promeni. Planiramo da podignemo Festival na viši nivo i da ne radimo samo na popularizaciji Festivala, već i na popularizaciji Niša kao destinacije za domaće i strane turiste”, kaže PR i marketing menadžer Festivala Sara Milosavljević.

Naissus fest je prvi put organizovan u martu 2012. godine, a do sada ga je posetilo preko 20.000 ljudi iz Srbije i okruženja. Već 2 godine imaju podršku najvećeg evropskog festivala “EXIT. organizatori najavljuju vizuelno scenski spektakl i očekuju preko 4000 posetilaca na žurki u Nišu.

Cena karte je 600 dinara i mogu se kupiti u svim Win Win radnjama,  a kako kažu organizatori karta će na ulazu koštati 800

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare