Erazmus + u Vranju

VRANJE

Fondacija Tempus će u ponedeljak, 14. novembra 2016. godine, u Visokoj školi primenjenih strukovnih studija organizovatiinformativni dan o novim mogućnostima za  visokoškolske institucije, opšte, stručno i obrazovanje odraslih i mlade u okviru programa Evropske Unije “Erazmus+“.

Erazmus+ je program Evropske unije za saradnju u oblasti obrazovanja i mladih kroz koji se finansiraju projekti mobilnosti, unapređenja obrazovanja i rada sa mladima. U upravo otvorenom pozivu za projekte će po prvi put biti podržano osnovno i srednje obrazovanje. Veća sredstva će biti izdvojena i za mobilnost mladih.

U okviru ovog konkursnog roka, za visokoškolske institucije za Zapadnog Balkana je izvojeno preko 20 miliona evra, dok je za opšte, stručno i obrazovanje odraslih samo za Srbiju opredeljeno skoro milion evra.

Na Informativnom danu će prisutnima biti predstavljene nove mogućosti u ovom projektnom roku i načini kako institucije i organizacije iz Vranja i drugih gradova, koje se bave formalnim i neformalnim obrazovanjem mogu da se prijave za sredstva iz programa Erazmus+.

Zbog ograničenog kapaciteta sale, zainteresovane organizacije iz Vranja i drugih gradova će morati da se registruju za učešće na događaju na sledećem linku: http://erasmusplus.rs/registracioni-formular-erazmus-informativni-dan-vranje/

Za više informacija, posetite našu veb stranicu http://erasmusplus.rs/

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare