„ER Srbija“ raspisala najveći konkurs u poslednjih pet godina za kabinsku posadu

NIŠ-LESKOVAC-VRANJE-BEOGRAD

Er Srbija pokreće novi konkurs za članove kabinske posade, najveći za proteklih pet godina, na kojem planira da izabere više desetina kandidata koji će se pridružiti timu srpske nacionalne avio-kompanije. Prijave se mogu podneti najkasnije do 24. februara putem veb sajta te kompanije.

                        Predstojeća ekspanzija mreže „Er Srbije“ u letnjoj sezoni daje mogućnost zapošljavanja većeg broja mladih žena i muškaraca, kao i kandidata sa iskustvom, koji svoju karijeru žele da razvijaju u jednoj od najbrže rastućih avio-kompanija u Evropi.

                         Zainteresovani za rad u timu kabinskog osoblja nacionalnog avio-prevoznika, prijavu mogu brzo i jednostavno podneti putem veb sajta kompanije najkasnije do 24. februara.

                       Mogu prijaviti svi državljani Srbije koji u trenutku podnošenja prijave imaju navršenih 18 godina, najmanje diplomu srednje škole i tečno govore i pišu engleski jezik.

                        Poznavanje drugih jezika smatraće se dodatnom prednošću. Nakon prve selekcije, kandidati koji uđu u uži izbor biće pozvani na testiranje.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare