Ekipa JUGpressa ne prisustvuje današnjem slikanju Kriznog štaba

LESKOVAC

Ekipa Regionalne informativne agencije JUGpress ne prisustvuje današnjoj sednici Štaba za vanredne situacije u Leskovcu niti press konferenciji posle toga, organizovanim samo da bi se “glavni”, koji su već dali dan ranije sve informacije onima za koje misle da treba, slikali i radili samopromociju preko medija.

Smatramo da svi gradajani, bez obzira na to koga čitaju, gledaju ili slušaju, naročito u vreme pandemije i vanrednog stanja imaju PRAVO da dobiju istovremeno informaciju o najnovijim dogadjajima koji utiču na njihov zdravlje i život i da je obaveza političara/gradonačelnika i direktora zdravstvenih ustanova, koji primaju plate od poreza tih gradjana, da se pridržavaju toga, bez obzira na lične simpatije, interese ili animozitete prema bilo kom mediju ili novinaru.

Jer, to što lično misle mogu da sprovode za svoje pare i u svojoj kući ali ne i za novac gradjana koji ih plaćaju i SVI imaju pravo na pravovremenu informaciju.

Prati
Obavesti me o
guest

6 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
gvoždjara
gvoždjara
4 godine pre

E pa gazdaarice ako ti je. To ti je za onu neobjavljenu fotku od pre neki dan. ?

Sara
Sara
4 godine pre

Ma imamo 32/33 zarazena. Presisali smo Vranje, a kako nam ode ima da preteknemo Nis. Slabo testiraju. Guzva po prodavnicama. Ne nose se maske i rukavice…Vodecemo sledece nedelje sta ce da se desi!!!

Maci
Maci
4 godine pre

Pa, niste podobni! Ne pišete ono što vlast želi da čuje, kao neki drugi vrlo “čitani” portali!

Zabrinut
Zabrinut
4 godine pre

Možda posle slikanja krizni štab ide u samoizolaciju, pa zato neće određene novinare.

DS Propo
DS Propo
4 godine pre
Odgovori  Zabrinut

Neka u izolaciju povedu i one poslušne novinarke i novinare da im češkaju leđa, ionako nikakva vajda od njih.

Mika
Mika
4 godine pre
Odgovori  DS Propo

Ali jeste njihova vajda. Čujem da mnoga javna preduzeća mesečno plaćaju neke usluge tim portalima, a po nalogu glavnog. Čuo sam od poverljivog izvora iz leskovačke mlekare, a sigurno je i za javna preduzeća. Kako platiš tako pišem. Kao iz doba zone zamfirove. Demokratija brate.