E – program za biblioteku „otišao“ u Ranilug

LESKOVAC-RANILUG

Ekonomsko trgovinska škola iz Raniluga, u Kosovskom pomoravlju,  dobila je od Tehničke škole “Rade Metalac” u Leskovcu program za elektronsko vođenje biblioteke , koji je napravio maturant  te  škole Nikola Tasić,  uz pomoć nastavnika Igora Arsića.

Bibliotekar Ekonomsko trgovinske škole  Radmila Vojinović i nastavnik informatike Slobodan Denić posetili su školu u Leskovcu  i upoznali se sa obrazovnim profilima i opremljenošću kanbineta.

„Oduševljeni smo vašom gostoprimljivošču ali i činjenicom da bez naknade školama dajete program za elektronsko vođenje biblioteke. To je za svaku pohvalu. Iako našu školu pohađa 130 đaka i imamo oko 6 000 naslova u biblioteci ovaj program će nam umnogome olakšati rad”, rekla je  bibliotekar Radmila Vojinović.

Ekonomsko trgovinska škola iz Raniluga  obrazuje učenike u tri obrazovna profila: ekonomski tehničar i finansijski administrator u četvrtom i konobar – trgovac u trećem stepenu. Ranilug je mesto koje se nalazi u neposrednoj blizini Kosovske Kamenice, a stanovnici su isključivo srpske nacionalnosti.  To je I srpska opština koja je formirana pre nekoliko godina.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare