E danas se Karleuša bavi i Leskovčanima, od čijih para će joj gradske vlasti dati 20.000 evra , i upućuje im uvredljive poruke

LESKOVAC

Danas se jelena Karleuša bavi i Leskovčanima, od čijih para će joj gradske vlasti dati 20.000 evra , uz vulgarne poruke.

To se ne da prepričavati, najbolje da sami pročitate kuda idu naše pare.

Uz sve patriJotsko kukanje (za 20.000 evrića) da “Sve dok Srbin na Srbina udara, živećemo loše”.

Karleuša još jednom i na ovom primeru pokazuje da je i loš marketing za nju marketing, zbog čega su, valjda, čelnici leksovačke vlasti zadivljeni i spremni da iskeširaju 20.000 evra uzetih od građana kroz razne poreze za njeno “pevanje” jer, kako reče gradonačelnik “ima mnogo pratioca na društvenim mrežama”.

Nivo.

“Pozdrav za ove koji skupljaju nekakve parice da ja ne pevam u Leskovcu. Pošto neće skupiti mnogo jer mene narod voli, a i kriza je, ja se nudim da im novčano pomognem da odu u banju ‘Go*na’ i tamo se banjaju u toplim go*nima”.

Foto:Screenshot/Instagram/karleusastar

“Dobro je, čujem, za lečenje ološa koji udaraju na dobre ljude! A kada se izleče, objasniću im da sam u životu u humanitarne svrhe za pomoć i ljudima i životinjama dala onoliko koliko oni nisu ni u filmovima videli. Sve dok Srbin na Srbina udara, živećemo loše” veli Karleuša .

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare