Džipijada “Medveđa 2017- od Petrovca do Mrkonjskog visa”

MEDVEDJA

U cilju promovisanja turističkih potencijala opštine Medveđa, naročito Mrkonjskog Visa i Ćorovog vodopada, Turistička organizacija te opštine prvi put organizuje Džipijadu „Medveđa 2017 – od Petrovca do Mrkonjskog visa, vožnjom motornim vozilima opremljenim za savladavanje teško pristupačnih terena“. Džipijada će se održati 28. oktobra 2017. godine.

Cilj ove manifestacije je i ukazivanje nadležnima na slabo razvijenu putnu infrastrukturu na teritoriji opštine Medveđa.

Kolona terenaca kretaće se sledećom trasom:
– Od Medveđe preko Gazdara do crkve Sv. Petke u Gornjem Bučumetu,
– Od Crkve u Gornjem Bučumetu do sela Rujkovac,
– Od Rujkovca preko Gornje Lapaštice i Čokotanca do Medveđe,
– Od Medveđe do Sijarinske Banje,
– Od Sijarinske Banje do Tularske Banje,
– Od Tularske Banje preko Petrilja do Mrkonjskog Visa,
– Od Mrkonjskog Visa do Ćorovog vodopada.

Na kraju rute, posle obilaska Mrkonjskog Visa i Ćorovog vodopada, za sve učesnike i goste Džipijade, biće organizovan svečani ručak u prostorijama škole u Petrilju.
Učesnici džipijade su dužni da sami obezbede gorivo za svoja motorna vozila, a Turistička organizacija opštine Medveđa će obezbediti užinu, osveženje i ručak.
Prijavljivanje učesnika na telefon br: 064 4391185, mejl adresa: office@tomedveđa.org.rs ili prijavljivanjem na veb sajtu putem formulara na sledećem linku www.tomedvedja.org.rs/index.php/vesti/123-dzipijada-2017-od-petrovca-do-mrkonjskog-visa
Organizator džipijade „Medveđa 2017 – od Petrovca do Mrkonjskog visa“ je turistička organizacija opštine Medveđa a pokrovitelj je opština Medveđa.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare