Dvadeset petoro osnovaca otišlo u Baošiće o trošku Crvenog krsta

LESKOVAC

Crveni krst Leskovac uz podršku Grada Leskovca i Crvenog krsta Srbije nakon 10 godina ponovo organizovano šalje osnovnoškolsku decu (7-14 godina starosti) iz socijalno ugroženih porodica i iz porodica sa samohranim roditeljem, a koja su ostvarila dobre rezultate u školovanju, na oporavak u odmaralište Crvenog krsta Srbije u Baošićima (Crna Gora).

Ove godine je na odmor u Baošićima o trošku Crvenog krsta otišlo 25-oro dece koje će, sem oporavka u odmaralištu, biti i učesnici Letnje škole podmlatka Crvenog krsta Srbije u tom mestu.

Grad Leskovac je za ovu decu obezbedio i prigodni poklon, a srećan put poželela im je Jelena Miljković, članica Gradskog veća.

„Uvek je zadovoljstvo da ispratimo humanost na delu. Leskovački Crveni krst to konstantno i čini, kroz akcije dobrovoljnog davanja krvi, ali i pomoći socijalno ugroženim porodicama, tako da je ova akcija danas veoma značajna. Mi ćemo kao odgovorni partneri biti tu da pomognemo Crvenom krstu, da deci zajedno pružimo kvalitetan odmor, da se postaramo da budemo uvek podrška, a gradonačelnik i lokalna samouprava biće uvek pouzdani partneri za sve to.“ (kraj) IS/LJS

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare