DVADESET OSMA GENERACIJA DIPLOMACA NA VISOKOJ POSLOVNOJ

LESKOVAC

Najbolji student dvadeset osme generacije Visoke poslovne škole strukovnih studija  je Ivana Đorđević sa prosekom 9,34, a 11 studenata završilo je specijalističke studije  sa prosekom 10.

 

Diplome je dobilo 148 studenata koji su studije završili od januara do juna tekuće godine i stekli kvalifikacije iz oblasti finansija, menadžmenta i turizma.

Najboljem studentu, Ivani Đorđević sa prosečnom ocenom 9,34, diplomu je uručio načelnik Jablaničkog upravnog okruga Božidar Stojijlković, dok je 11 studenata specijalizstičkih studija sa prosečnom ocenom 10 diplome dobilo od direktorke ove visokoškolske ustanove prof. dr Milene Marjanović.

„Želim vam sreću i uspeh u životu, sigurna sam da ćete znanje koje ste poneli odavde da primenite na najbolji mogući način. Jedan veoma lep period u vašim životima je  završen, period školovanja i studiranja, ali to ne znači da vi nećete da nastavite dalje da učite i stičete znanje celog života. Čekaju vas nova iskušenja i izazovi, ali sve ćete veoma lako prevazići znanjem, velikim radom i poštenjem“ , rekla je Milena Marjanović danas, na svečanom dodeljivanju diploma.

Ona je najavila da će od oktobra diplomci imati mogućnost da nastave školovanje na Visokoj poslovnoj školi strukovnih studija, jer se očekuje da će škola dobiti master strukovne studije.

Naime, 25. juna usvojeni su Standardi master strukovnih studija, škola je uradila akreditacioni materijal i u toku je procedura njegovog odobravanja.

Kompletan tekst u štampanom izdanju leskovačkog nedeljnika Nova Naša reč.

 

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare