Dvadeset devet vozača vozilo pod dejstvom alkohola, trojica pod uticajem narkotika

LESKOVAC-LEBANE

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Leskovcu, u pojačanoj kontroli saobraćaja, od 29. aprila do 5. maja, zatekli su 29 vozača koji su vozili pod dejstvom alkohola i trojicu koji su automobilima upravljali pod dejstvom psihoaktivnih supstanci.

Saobraćajna patrola na području grada zaustavila je šezdesetpetogodišnjeg vozača koji je vozio sa 2,8 promila alkohola u organizmu, vozača „golfa“ koji je imao dva promila, kao i muškarca koji je upravljao „vektrom“ sa 1,74 promila alkohola, saopštila je policija.

Dvadesetčetvorogodišnjeg vozača „opel korse“, četrdesetšestogodišnjeg vozača mopeda i tridesetčetvorogodišnjeg vozača „audija“ policija je zaustavila na području grada i, nakon testiranja, isključila iz saobraćaja zbog upravljanja vozilima pod dejstvom psihoaktivnih supstanci.

Policija je teritoriji opštine Lebane zatekla i četrdesetogodišnjeg muškarca koji je upravljao „bmv“ i odbio da se testira na psihoaktivne supstance.

Sva sedmorica su zadržani u službenim prostorijama i protiv njih su podnete prekršajne prijave po Zakonu o bezbednosti saobraćaja na putevima.

U ovom periodu, saobraćajna policija otkrila je ukupno 308 prekršaja.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare