Dva konkursa nedeljnika Nova Naša reč

LESKOVAC-VLASOTINCE-LEBANE-VOJNIK-MEDVEĐA-CRNA TRAVA

Leskovački nedeljnik Nova Naša reč, koji postoji nepunih dvanaest godina, raspisuje, sada već tradicionalni književni konkurs, koji ima za cilj da okupi „Južnjake“ (kao i one koji se tako osećaju), ma gde oni bili.

Tema ovogodišnjeg konkursa za kratku priču glasi „Jug mi u srcu leži“.

Priče, ne duže od dve strane u word-u, treba poslati isključivo na mejl konkursinovanasarec@gmail.com, do 20. oktobra 2023. godine. U istom dokumentu u kom se nalazi i priča, treba navesti i kratku biografiju.

Dela koja se ističu svojim kvalitetom, biće objavljena u štampanom izdanju Nove Naše reči, a za autore najboljih priča, spremili smo i prigodne poklone.

Pored književnog konkursa, ove godine smo odlučili da raspišemo i drugi, fotografski konkurs, pod nazivom “Sa novinom u svet”.

Propozicije su jednostavne: na gore navedeni mejl, do 20. oktobra 2023. godine, šaljite nam fotografije na kojima se vidi primerak Nove Naše reči, a koje su uslikane u zemlji ili inostranstvu. Obavezna je naznaka mesta na kom su iste nastale, kao i kratka biografija autora.

Najbolje fotografije biće objavljene na sajtu Nove Naše reči (novanasarec.org.rs). Autorima pobedničkih slika slede adekvatne nagrade.

Srećno!

Redakcija Nove Naše reči

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare