Duvanište dobilo teren Stefana Jovića

NIŠ

Na teritoriji Gradske opštine Medijana obnovljen je još jedan košarkaški teren u saradnji sa Kompanijom „Mocart“. Gradska opština Medijana pružila je podršku akciji za obnovu javno dostupnih košarkaških terena na teritoriji Republike Srbije, pod nazivom „100 TERENA ZA JEDNU IGRU“, a u organizaciji Privrednog društva „Mocart“ DOO Beograd.

 

Rekonstruisani teren nalazi se u gusto naseljenom delu Niša na uglu Bulevara Nemanjića i Ulice Branka Miljkovića i zvanično ga je na korišćenje građanima predao poznati košarkaški as, Nišlija Stefan Jović. Jović je rekao da je presrećan jer na terenu vidi brojnu decu, buduće košarkaše i izrazio nadu da će sa obnovljenog terena poteći još mnogo reprezentativaca iz Niša u ovom sportu.

Otvaranju je, pored našeg reprezentativca Stefana Jovića, prisustvovao i član Gradskog veća, resorno zadužen za sport i omladinu, Branislav Kačar.

„Ove godine prioritet grada bilo je uređenje sportske infrastrukture u Nišu. Izuzetno nam je drago što u tom poslu nismo usamljeni. Ovom prilikom zahvaljujem se kompaniji “Mocart sport” što pomaže rekonstrukciju košarkaških igrališta u Nišu, jer nam je i rekreativni sport podjednako važan kao i profesionalni“, rekao je Kačar.

Predsednik Gradske opštine Medijana Nebojša Kocić kaže da je ovo je još jedna u nizu aktivnosti Gradske opštine Medijana sa Kompanijom „Mocart“ na promociji zdravih životnih navika opšte populacije stanovništva, posebno najmlađih, i da će slične aktivnosti biti nastavljene. Opština je posredovala i u čišćenju okoline terena, a stare konstrukcije koje su još upotrebljive postaviće na mesta koja su tražili građani.

Građani će ubuduće imaju priliku da neguju zdrave životne navike na specijalnoj podlozi, profesionalnim konstrukcijama i akliritnim tablama.

Ovo je inače 63. teren koji je u okviru „100 terena za jednu igru“ opremila Kompanija „Mocart“.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare