ĐUROVIĆ: ZAVRŠNA KONVENCIJA JE BILA VELIČANSTVENA

LESKOVAC

 

Aleksandar Đurović, šef leskovačkih socijalista, na konferenciji za medije osvrnuo se na završnu stranačku konvenciju koja je održana u SRC „Dubočica“ i skup, na kome su govorili stranački i koalicioni lideri ocenio kao veličanstven.

„Brojem prisutnih smo zadovoljni, nije ni bilo potrebe za većom posetom, jer je i ovaj broj zadovoljavajući, a po procenama iz policije je bilo oko 4.500 ljudi. Pričalo se da je došlo 40 autobusa sa strane, što nije tačno. Bilo je 11 autobusa i to su bili gosti iz naše partije i koalicije, jer se radilo o završnom mitingu za čitavu Srbiju. Ostali autobusi su bili angažovani da dovezu ljude iz naše opštine, jer je nezgodno da ih teramo da dolaze svojim prevozom. Očekujemo da poboljšamo rezultat u odnosu na 2012., kada smo imali 15%, sada verujemo da možemo da dostignemo i 20%.“

Đurović je naglasio i da odbornička lista SPS ima i dva kandidata romske nacionalnosti, od kojih će Igor Jakupović sigurno biti odbornik, a predpostavio je da će u lokalni parlament, pored SPS-a, sigurno ući i odbornici SNS-a, Jedinstvene Srbije, Demokratske stranke, Socijaldemokratske stranke i Nove Srbije.

„Što veći broj partija imamo biće bolje za grad. Ukoliko nemamo dobru i konstruktivnu opoziciju neće nikome biti dobro, a ni sama vlast neće u tom slučaju dugo opstati“ dodao je Đurović i priznao na kraju da je imao malo treme kada je govorio na konvenciji, iako je govorio na mnogo skupova u predizbornoj kampanji.

„Ovde se ipak radilo o više hiljada ljudi, predsednik stranke je ispred mene, nije baš lako, malo su mi „crveneli“ obrazi… No, kako je govor odmicao, bilo je sve normalnije i bez problema.“

 

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare