Đurić u Medvedju došao zbog ekonomskog razvoja

MEDVEDJA
Direktor Kancelarije za Koosvo i Metohiju Marko Đurić je rekao da je cilj njegove danasnje  posete Medvedji  ekonomsko razvijanje opstina na jugu Srbije i podrska i razvijanje saradnje izmedju opstina na jugu Srbije i srpskih opstina na Kosovu i Metohiji.
https://www.youtube.com/watch?v=FN5TavCN7_4
 ,, Fokus rada Vlade Srbije je na oporavku juga Srbije a njega nema bez oporavka opstina kao sto je Medvedja,, rekao je Djuric i dodao da je ova opstina ,,od strateskog znacaja zbog mesta na kome se nalazi, multietnicke strukture stanovnista i privrednog potencijala,, rekao je Đuric.
Na pitanje dopisnika novinara JUGpressa  da li je razgovarao sa predstavnicima Albanaca Đuric je rekao da je razgovarao sa predstavnicima lokalne vlasti.
Posle razgovora sa predsednikom opstine Medvedja Đuric je otisao u stranacke prostorije SNS   gde je razgovarao sa članovima te  stranke.
Predsednik opstine Medvedja nebojsa Arsic  rekao je da je za ovu opstinu dragocena svaka poseta predstavnika Vlade Srbije i izrazio nadu da ova poseta znaci i pomoc za ovu opstinu, koja spada u red najnerazvijenijih.
Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare