DSS: Obrušava se novoizgrađeni pružni prelaz u Mesnoj zajednici Morava u Leskovcu

LESKOVAC

Ni punih šest meseci nije prošlo od izgradnje i sanacije pružnog prelaza u Puškinovoj ulici , u Mesnoj zajednici Morava u Leskovcu a prelaz je veću stanju ozbiljnog urušavanja, saopštio je danas Gradski odbor DSS.

“Ovaj prelaz je centralni od tri pružna prelaza koji spajaju MZ Morava sa ostatkom Leskovca. Ulica Puškinova i Ljube Nenadovića su sada već jedne od prometnijih saobraćajnica na koje se ovaj pružni prelaz nadovezuje. Vrlo mogućim totalnim obrušavanjem ovog dela saobraćajnice ugrožena je bezbednost više hiljada građana kojima je ta deonica jednostavno najkraća veza sa ostatkom grada.


Demokratska stranka Srbije Leskovca u svom programu veliki akcenat stavlja na bezbednost i prevenciju kao osnovne postulate sprečavanja bilo kakvih nemilih događaja.
Ovom objavom i argumentovanim ukazivanjem na problem ne želimo da prstom upiremo u krivca, nečiji rad minimalizujemo, bojkotujemo ili stvaramo bilo kakvu atmosferu linča. Verujemo da propuste u gradnji, troškove i štetu načinjenu pre svega građanima MZ Morava treba da pronadju nadležni organi.
Pošto do sada jednostavno nikoga nije interesovao problem na ovoj deonici, u razgovoru sa građanima smo osetili odgovornost da nadležnima ukažemo na problem, a u ime građana koji su nam sve ovo vreme ukazivali poverenje zatražimo hitno rešenje.


Za nas je jedino rešenje hitno popravljanje ovog pružnog prelaza , njegovo stavljanje u funkciju kako bi izbegli i najmanji mogući nemili događaj”, saopštio je DSS.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare