DSS: Ne pokreće nas mržnja niti želja za vlašću!!!

LESKOVAC

Gradski odbor DSS u Leskovcu javno se, kako navode “osvrće  na današnju izjavu gradonačelnika Leskovca  Gorana Cvetanovića”.

,, Gradjani biraju izmedju Aleksandra Vučića i onih koje je udružila želja za vlašću i mržnja prema Aleksandru Vučiću,, . Na osnovu ove izjave gradonačelnika možemo izjaviti sledeće :

Nas u DSS ne pokreće niti želja za vlašću niti mržnja kako je gradonačelnik danas izjavio. Nikoga ne mrzimo! Ne živimo od politike te slobodno možemo reći šta nam je na pameti i šta nas pokreće.

Pokreće nas desetine hiljada ljudi Grdeličkog kraja koji i dalje imaju problema sa pijaćom vodom.

Pokreće nas hiljade Vučjanaca i Brestovčana koji žele status opštine.

Pokreće nas i to što privrednike i odbornike grada Leskovca javno u negativnom kontekstu pominjete u skupštini grada samo zato što se ne slažu sa Vašom politikom.

Pokreću nas problemi u MZ MORAVA (najvećoj mesnoj zajednici u Leskovcu) koje ne rešavate (naročito pitanje bezbednosti učesnika u saobraćaju na koje smo javno apelovali).

Pokreće nas problem sporta koji je u sve gorem stanju.

Pokreće nas more profesora, lekara, nastavnika, vojnika i policajaca kojima  ste smanjili plate.

Pokreću nas penzioneri kojima ste smanjili penzije.

Na posletku nas pokreće Vaša pogrešna politika otvorenog revanšizma prema neistomišljenicima i političko otpuštanje kadrova koje beskrupulozno sprovodite.

Dakle nema nikakve mržnje koju pominjete i koja nas pokreće, sve što radimo radimo u interesu boljeg Leskovca te rešavanja evidentnih problema kojima se Vi ne bavite i bacate ih u zapećak”, navodi se u saopštenju DSS.

Prati
Obavesti me o
guest

2 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
tropnes, pa ostanes ziv
tropnes, pa ostanes ziv
7 godine pre

Nikom nije jasno sto je slusao Milenka i bacao pare na postrojenje u Grdelicu koje ne radi kad ima regionalni projekat snabdevaja iz Barja. Sto ne platis na most, ce platis na cupriju. Ono sto im bilo jeftinije, sad im je najskupo, jer ne funkcionise. Vecnik za sport je u punom sjaju osvetlio Halu Sportova SRC, pa u tom duhu treba da nastavi da i rukovodi sa njome, a ne da podizu dva prsta i za to primaju platu. I poslanici. Moraju da rade za sta su placeni, ne da mazu sendvice u kampanju. Dal neko predavanje odrzase, dali dovedose nekoga, izglasase li im amandman, a mozda su promenili neki zakon. Nek se manu od deponije, koje vec druga preduzeca i organi rade. Krajnje je vreme da dobiju konkretan posao. DSS ima ozbiljan problem ako nije motivisan da dodje na vlast i realizuje to sto misli. Pa sto onda misli, ako uopste razmislja ili se razonodi. Opasan problem DSS-a zbog demotivacije prvog coveka. Kako misle da sela budu opstine, a svi zavise od grada? Hoce li da sela izvrse samoubistvo ili misle da ce grad da finansira samostalnost. Vrlo nezrela politka, frljanje s problemi.

nostalgicar
nostalgicar
7 godine pre

Odlican clanak!
Drago mi je da makar neko salje pozitivne vibracije u ovom nasem sumornom Leskovcu.