DSS: Balon sala u Vučju kao beogradski metro

LESKOVAC-VUČJE

Pre deset godina počelo se sa izgradnjom balon sale u školskom dvorištu Osnovne Škole ,,Bora Stanković,,  u Vučju i do današnjeg dana nije završena niti stavljena u funkciju, saopštio je danas Gradski odbor DSS.

“U medjuvremenu nas je zadesilo i to, da je ova balon sala započeta a tokom čitave decenije skoro potpuno uništena i ruinirana.

Tvrdnje zaposlenih u tadašnjem ministarstvu sporta bile su da je celokupan iznos novca za okončanje ovog  projekta bio obezbedjen i uplaćen. Danas se pored ruinirane i nedovršene balon sale zajedno sa žiteljima Vučja pitamo.

Kada će istražni organi utvrditi definitivno, kome je taj novac bio uplaćen?

Kako se za ovih 10 godina sala skratila za čitavih 5 metara dužine, zbog materijala koji se skuplja usled temperaturnih i vremenskih uticaja ili nečeg drugog?

Gde se nalaze priključni objekti koje je ministarstvo sporta obećalo tadašnjim projektom, (tuš kabine, svlačionice)?

Izgleda istražne organe  definitivno ne zanimaju problemi žitelja Vučja koji danas nakon 10 godina možemo zaključiti ,,životare u Bermudskom trouglu od varošice koja je nekada bila opština. Današnja vlast ih ucenjuje raznim dažbinama poput izmišljenih priključaka za vodu, a svi projekti koji se započnu u Vučju završe kao kuća Teokarevića . . . ruinirani, neodrživi i što je najopasnije polako na očigled svih nestaju  kao da slute ne tako svetlu budućnost ove varošice.

Zato DSS Leskovca poziva na odgovornost! Mislimo da je poslednji čas da se sa ovakvim negativnim trendom preskupih i neodrživih projekata širom Srbije jednom zauvek prestane! , saopštava leskovački DSS.

Ostavite komentar

avatar
  Prati  
Obavesti me o