DS: ZASTUPAMO POLITIKU NE SAMO PRIČE, VEĆ I DELA

VRANJE

Demokratska stranka je punim kapacitetom uključena u predizbornu kampanju.  Želi da informiše građane o onome šta je urađeno u protekle dve godine, koliko je u vlasti, i šta će još uraditi.

„Naša opcija je za bolju budućnost Vranja, za dostojanstvo ljudi, bolji život sada i odmah, a ne u nekim budućim  maglovitim vremenima, kako nam se svakodnevno obećava sa državnih medija“, rekao je na konferenciji za novinare predsednik Gradskog odbora Demokratske stranke u Vranju dr Slobodan Stamenković.

„Mi smo politička opcija koja želi da priča o stvarima koje su jasne i  koje mogu da se vide, koje donose neku dobrobit građanima. Naša kampanja se zasniva na neposrednom i dinamičnom kontaktu sa ljudima. Mi želimo da budemo onakvi kakvi smo i bili u protekle dve godine, da budemo jasni i iskreni prema građanima.

Nismo pristalice šminkanja i predizbornih radova na brzinu, već smo se uvek zalagali da nešto bude urađeno na duži period i u skladu sa zakonom.

Sa koalicionim partnerima postigli smo vidljive rezultate  na komunalnom i infrastrukturnom uređenju grada i sela. Više od 50 kilometara puteva smo uradili u proteklom periodu. Uspeli smo da uredimo ne samo centar grada i periferiju već i prigradska sela  i da od toga napravimo celinu koja će biti funkcionalna, tako da će ljudima manje biti bitno da li žive u gradu ili prigradskim naseljima“.

Stamenković je govorio o programu stranke koja je akcenat stavila  na razvoj poljoprivrede i šta je do sada na tom polju učinjeno.

„Pokrenuli smo subvencionisanje iz budžeta grada  u svim oblastima poljoprivrede. Nije bilo praznih obećanja već su tu dela koja mogu da se vide. Mi zastupamo politiku ne samo priče već i dela i tako se stiče poverenje.

Inicirali smo i realizaciju programa „Prva šansa“ i time omogućili mladim i obrazovanim ljudim obavljanje stručne prakse“.

Vranje DS 1 VRANJE DS 2 VRANJE DS 3

Prvi čovek vranjskih demokrata je pozvao građane da izađu na izbore 24. aprila i glasaju u skladu sa svojim uverenjem i da poverenje daju onima koji zaista to zaslužuju.

Direktor Direkcije za izgradnju grada Dragan Stojković govorio je o završnim radovima na šetalištu u glavnoj ulici u Vranju koji će biti završeni pre roka. U narednih nedelju dana biće završen glavni deo šetališta, dok će ostali biti okončani za dve nedelje s obzirom da se izvode ručni radovi. Šetalište će biti ponos grada, zaključio je Stojković na konfereciji za novinare Demokratske  stranke.

 

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare