DS: SNS OD LESKOVČANA PRAVI BUDALE

LESKOVAC


SNS na čelu sa Goranom Cvetanovićem nikada ne propušta priliku da pokuša da od svih Leskovčana napravi budale! Najpre nas je SNS ubeđivala kako ima više od 20 hiljada članova, a za miting su morali da dovezu više od 80 autobusa da bi popunili halu; naravno da im nismo verovali jer oni više ne znaju šta znači govoriti istinu, saopštio je danas Gradski odbor DS.

“Zatim su objavili rezultate konkursa za dodelu sredstava za projekte u kulturi, ubeđujući nas u kompetentnost njihove volšebne komisije; i tada ništa nismo verovali, jer u toj komisiji sede osobe za koje niko iz sveta kulture nikada nije čuo i čija je jedina „kvalifikacija“ politička bliskost sa Goranom Cvetanovićem! Veća bruka bila je dodela srestava Odboru za ljudska prava i to na konkursu za socijalnu zaštitu; nikako da shvatimo da li su ljudska prava u Leskovcu na tako visokom nivou pa Odbor može malo da pređe i na socijalu ili je razlog politička podrška koju je isti odbor dao SNS-u i Goranu Cvetanoviću.

Međutim, seča stabala u Mlinskoj ulici preti da nadmaši sve dosadašnje laži Gorana Cvetanovića i njegovih trabanata!Naime, direktor Direkcije za urbanizam i izgradnju izjavio je kako se stabla seku jer su „ stara i bolesna i zato da ne bi ugrožavala građane Leskovca“. Zdrav razum nalaže da pitamo dotičnog gospodina da li su stabla ostarela baš pred izbore i da li su se naprasno razbolela takođe pred izbore? Šta je Direkcija čekala do sada i da li je opasnost za građane Leskovca postojala i pre nego što su raspisani izbori? Da li je Cvetanoviću i njegovim nesposobnim saradnicima bilo preko potrebno da pokažu da  – pored zakonitog iznošenja đubreta i merenja krvnog pritiska i gustine kostiju u prostorijama SNS-a, a koji su protivzakoniti u političkim kampanjama – umeju da urade još nešto u životu, makar to bila i divljačka seča platana u jednoj od najlepših ulica Leskovca?

Dotični direktor Direkcije izjavio je „ da će posečena stabla biti zamenjena ukrasnim drvećem i da će se razlistati već na proleće“. Opet u ime zdravog razuma pitamo: zna li ova osoba koliko je decenija potrebno pre nego što Mlinska ulica ponovo bude jedna od najlepših u gradu? Da li je nekada bio u Trebinju gde su platani – koji oivičavaju centralni gradski trg – stari više od  sto godina, gde nema navodnih stručnjaka iz SNS-a da ih proglase „bolesnim i starim“, već čine jednu od zanimljivosti ovog „kraljevskog“ grada? Ko jednom činovniku daje pravo da uništava nasleđe jednog grada i u čije ime čini ovu krajnje nepotrebnu seču najlepših stabala u Leskovcu? Da li i nedužni platani treba da plaćaju SNS-ov strah od gubitka vlasti?

Očigledno je Leskovac nikada nije bio grad Gorana Cvetanovića i njegovih bahatih SNS funkcionera. Očigledno je da je svima njima Leskovac potreban samo kao odskočna daska u politici, makar posekli sve drveće u Mlinskoj, uništili najlepši park ispred Narodnog muzeja ili pokušavali da glavni gradski park pretvore u betonsko ruglo!

Zato DS poziva sve građane Leskovca da se odupru samovolji jednog čoveka – Gorana Cvetanovića – i bahatosti jedne stranke, SNS-a – i da ih na narednim izborima potpuno „izbrišu“ iz političkog života Leskovca.

„Brisanje“ naprednjačke vlasti se vrši zaokruživanjem Demokratske stranke: broj 6 na listiću za lokalne izbore i broj 2 na listiću za republičke izbore!

Za Leskovac koji će ponovo biti lep grad!

Za Leskovac koji se neće stideti svoje vlasti i svog gradonačelnika!

Za Leskovac koji će voditi Demokratska stranka! navodi se u saopštenju DS.

 

 

Prati
Obavesti me o
guest

1 Komentar
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Dobrosav Nesic
Dobrosav Nesic
8 godine pre

Bolje bi bilo da DS postavi na celu DS Leskovca nekog iz Leskovca a ne coveka koji zivi u Beogradu.Da DS uputi saopstenje kako medijske kuce koje su bliske njima rade projekte “Bitka za zdravlje beba”.Ili Bezbednost u gradu ili Pravni portal info. Odbor za ljudska prava pruza pravnu pomoc marginalizovanim i ranjivim kategorijama stanovnistva sto je SOCIJALNO pitanje.A podrsku gradonacelniku Cvetanovicu pruzaju i volonteri,clanovi,simpatizeri i postovaoci Odbora svemu onome sto radi i cini gradonacelnik za nas grad.Vase pljuvanje po svemu i svacemu nece vam doneti vise glasova,vec naprotiv sve manje i manje.