DS OPET O KOLEKTORU

LESKOVAC

Sukoba u vlasti očigledno ima, jer povodom  Zelene zone i Centralnog postrojenja  u nedelju dana imamo 3 različita stava…od toga da se premijer muči da nađe investitora, da su glupi i beskorisni, do toga da su važniji od samog Leskovca, saopštio je danas Gradski odboire DS nakon juče zakazane pa neodržane press konferencije na koju su došli samo novinari Radio Leskovca, Regionalne informativne agencije JUGpress i nedeljnika Nova Naša reč.

 

“Mi smo pretpostavili da će se na konferenciji SNS-a pokazivati slike… Makete, kule od karata i slično i jesu njihova specijalnost…

Za fotografije odajemo priznanje i nećemo sporiti da je to zasluga samo kabineta gradonačelnika i nikog drugog.

Međutim, još jednom i ako treba još sto puta napominjemo da je za ono što su fotografisali  zaslužna isključivo administracija Demokratske stranke i S. Kocić.  Da nije bilo DS na čelu grada sigurni smo da bi se Cvetanović snašao pa odveo Vučića da pokaže halu sportova, bazen, možda  stadion što ne bi bilo iznenađenje jer je u Grdelici Gradonačelnik nedavno otvorio školu koja je otvorena 1878. godine, bazen iz šezdesetih a juče po drugi put i Sigurnu kuću.

 

Poslanik Bogatinović se  seća 2006. godine ali mu je nepoznato šta se dešavalo 2010. 2011. i 2012. koje su ključne godine ne samo za ove projekte već za razvoj grada uopšte ali i razumljivo je budući  je to bio tranzitni period  radikala u evropejce koji je očigledno bio bolan.

Kako bi prekinuli tipičnu  hroničnu SNS amneziju i uputili građane a i dotične funkcionere SNS-a u tačne informacije a ne tzv ideje Gorana Cvetanovića, spremili smo činjenice i dokumentaciju:

–       Poslanik Bogatinović ne može pričati o bilo kakvom pismu o namerama 2006. godine jer je Pismo o namerama Delegacije EU Komisije usledilo 2009. godine

–       Ne može se nikako pričati o odobravanju bilo kojih sredstava iz NIP-a ukoliko projekat nije ni postojao  2008. godine jer je Skupština grada donela Odluku o dugoročnom finansiranju 2009. god kada je odgovornost  za vršenje vlasti imala upravo DS.

–       Ugovor između Milice Delević i ambasadora Holandije, kao i šefa delegacije EU V. Dežera i Ivice Budiše u Leskovcu potpisan je aprila 2012. godine na kome su, između ostalog prisustvovali Premijer Cvetković i Gradonačelnik Kocić.

–       Ugovor sa Ministarstvom životne sredine od 497 miliona, potpisan je 2012. godine

–       Takođe se za nastale probleme na gradskom kolektoru ne može prozivati Demokratska stranka jer je na čelu implementacionog tima sve vreme bio kadar SNS-a, doskorašnji direktor Vodovoda.

 

 

Opaska da je ružno govoriti ko je za šta zaslužan je detinjasta, jer nije reč o ličnim odnosima među pojedincima već o politikama, idejama i sprovođenju istih u delo i javnost je ta koja mora biti upoznata!

 

Moraju se prekinuti obmane SNS-a poput izgovora da je voda poskupela zbog problema na kolektoru i Demokratske stranke jer je DS  2012. godine u budžetu ostavio 113 miliona namenskih sredstava za CPPOV koje SNS do dana današnjeg nije znao da upotrebi.

 

Evidentno je da su kadrovi SNS-a nesposobni da nastave dobre stvari koje su započete, nesposobni da sami nešto rade, nesposobni da čak i čitaju šta im je ostavljeno a sposobni
samo za afere, pretnje, hapšenja i obmane gde su zbog nesposobnosti i amaterizma kažnjeni upravo građani  raznim novim nametima kako bi se punile rupe u budžetu prouzrokovane bahatošću lokalnog SNSa i nemarnošću republičke Vlade, navodi se u saopštenju DS.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare