DS O SNS AKTIVISTIMA I TRAŽENJU PODATAKA

LESKOVAC

 

DS obaveštava građane Leskovca da jedno izvinjenje gradonačelnika Cvetanovića zbog maltretiranja Leskovčana nije dovoljno, saopštila je danas ta stranka.

 

„ Već nekoliko meseci svi građani Leskovca trpe bahato ponašanje SNS aktivista koji sebi dozvoljavaju da traže lične podatke od onih koji ne žele da daju podršku „naprednjacima“. Zato DS poziva sve građane Leskovca da  zatraže podatke od bahatih „posetilaca“ koji ih uznemiravaju i da ovakvo ponašanje prijave  Demokratskoj stranci koja će protiv prekršilaca zakona odmah pokrenuti odgovarajuće zakonske postupke.

Ukoliko smo već prinuđeni da slušamo slogan kako „Srbija pobeđuje“ a svesni smo da je Srbija, zahvaljujući ovoj vlasti, najgora i u ekonomiji i po pitanju i slobode medije i kvaliteta života,tada svi znamo da njihova „pobeda“ jeste poraz svih nas ostalih! Ako već moramo da slušamo kako „ujedinjeni možemo sve“ a niko nam ne govori da njihovo „ujedinjenje“ jeste ujedinjenje oko kontejnera, dakle u  bedi, gladi, siromaštvu i nesreći, nismo dužni da trpimo one koji, i danju i noću, drčno i bahato uznemiravaju građane Leskovca.

Da nesreća bude veća, svi smo svedoci da je SNS oblepio ceo Leskovac predizbornim plakatima, iako dobro zna na kojim je mestima, definisanim Gradskom odlukom o komunalnom redu, dozvoljeno lepiti plakate, i koja je kazna za kršenje ove odluke; takođe, sigurno smo da su svesni i značaja prekršaja koji čine.  Ili, možda, SNS misli da zakoni važe za sve nas, a da su samo oni iznad zakona?

DS razume paniku SNS-a, ali nikada neće moći da razume potrebu da zarad jednog čoveka i jedne stranke mora da ispašta ceo grad!

Zato DS poziva građane Leskovca da na sledećim izborima zaokruže broj 6 na listiću za lokalne izbore i broj 2 na listiću za republičke izbore, i time pokažu da Leskovac nikada nije izgubio svoje dostojanstvo!, navodi se u saopštenju Gradskog odbora DS

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare