DS: Naprednjaci, umete li bar jednom da kažete istinu ili superhik iz Leskovca

LESKOVAC

SNS, izgleda,sve ume osim da govori istinu. Međutim, ono što vređa je činjenica da naprednjaci misle da Leskovčani lako zaboravljaju, pa je red da ih podsetimo na istinu:

Penzije su kasnile devedesetih godina prošlog veka, onda kada su vlast činili Aleksandar Vučić, ministar informisanja, i Goran Cvetanović, ministar bez portfelja; prva stvar koju je DS učinila bila je da vrati sve penzije, sve zaostale plate javnim službenicima i svu otetu deviznu štednju.

Ono šta je moglo da se kupi za prosečnu platu ili prosečnu penziju 2012. godine bilo je više nego dvostruko više od onoga šta može danas da se kupi za prosečnu platu ili penziju; zato naprednjaci govore samo o nominalnom povećanju ali ne govore o inflaciji koja je najveća u Evropi.

Broj nezaposlenih smanjen je samo zato što se iz ovog grada odselilo 20 hiljada ljudi; da podsetimo, sve fabrike otvorio je DS dok je vršio vlast, SNS je otvorio jednu i zatvorio jednu pa je rezultat njihove vladavine jedna obična nula.

Lepo je što naprednjaci priznaju da Leskovac ima čak 30 hiljada socijalno ugroženih, ali nije lepo to što su oni kumovali tolikom broju gladnih građana Leskovca; broj socijalno ugroženih 2012. godine bio je dvostruko manji pa valjda i to govori o „zlatnom dobu“ u koje nas ubeđuju naprednjaci.

Preporučujemo SNS u da malo manje kopira likove iz  stripa „Alan Ford“; naime, pored Broja Jedan i Sir Olivera (sličnost je više nego slučajna), tamo postoji i lik pod imenom „Superhik“ koji otima od siromašnih i daje bogatima: nekom paketi milostinje a nekom ferari i lamborgini, nekom hektari stambenog prostora a nekom parizer na popustu.

Naprednjaci, penzioneri čekaju da im vratite pare koje ste im otimali pune 4 godine a oni znaju šta mogu da kupe za svoj novac; našim majkama i očevima , bakama i dekama treba novac koji ste im oteli a ne vaša milostinja! navodi se u saopštenju DS Leskovca koje potpisuje Saša Stojanović.(kraj) saopštenje/SM

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare