DS: Naprednjaci, nazovite vašu listu„ Od Srbije ne sme ništa da preostane“!

LESKOVAC

SNS se, po svom ustaljenom maniru, služi jedino lažima i manipulacijama, baš kako to čine njen predsednik Aleksandar Vučić i njegov oborknez leskovački Goran Cvetanović. Da su bar malo iskreni, svoju listu bi nazvali „Od Srbije ne sme ništa da preostane“ jer, kada siđu sa naše grbače 17. decembra, trebaće nam mnogo vremena da Srbija ponovo postane pristojna i pravno uređena  država.

Sve fabrike koje danas posluju otvorene su dok je DS vršila vlast. Za vreme strahovlade SNS-a otvorena je samo jedna fabrika ali su naprednjaci, na čelu sa Vućičem i Cvetanovićem, uspeli i da zatvore jednu fabriku. Toliko o njihovoj sposobnosti i poštenju.

„Zelenu zonu“ uništili su upravo naprednjaci i od nje su napravili poljanu za motanje kablova i skladištenje robe. Posle 11 godina im je došlo iz mesta gde leđa gube dostojanstveno ime pravo u glavo, pa su se tek sada setili da u Leskovcu, pored naprednjačkih tajkuna sa hiljadama kvadrata nekretnina,  postoje i poljoprivrednici i radnici: obespravljeni, poniženi i gladni.

Za vreme vršenja vlasti od strane DS-a moglo je da se kupi mnogo više i hrane i goriva i svega ostalog, pa je nejasno čime se to hvališe Stranka Nesposobnih Srbije. Možda podatkom da je zbog njihovog „zlatnog doba“ ovaj grad napustilo više od 20 hiljada Leskovčanki i Leskovčana, a da se još toliko samo vodi da je ovde iako su odavno u inostranstvu.

Ne, nije se smanjio broj socijalno ugroženih slučajeva već je ova vlast, zbog stadiona, trga, krađe i pljačke, zaboravila da oko nas postoje i poniženi i gladni. Zbog toga Demokratska stranka poziva SNS da budu makar malo pošteni i svoju listu nazovu onako kako su i radili svih ovih godina a to je „Od Srbije ne sme ništa da preostane“!

Zato DS ponovo zahteva od Aleksandra Vučića da ubuduće  u širokom luku zaobilazi Leskovac i poziva sve slobodne građane Leskovca da 17. decembra pokažu šta misle o ovoj nesposobnoj i štetočinskoj vlasti, i zaokruže listu koalicije  „Živeti slobodno – Marinika Tepić – Zdravko Ponoš“ a koju čine Demokratska stranka, SRCE i Stranka slobode i pravde!, navodi se u saopštenju DS Leskoac koje potpisuje Saša Stojanović (kraj) LJS/SA

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare