DS: Dan dolaska naprednjaka na vlast-dan žalosti u Leskovcu

LESKOVAC

DS u Leskovcu misli da ne postoji nijedan razlog za slavlje u našem gradu, navodi se u saopštenju Gradskog odbora DS koje je, kako se objašnjava “odgovor na 6 godina naprednjačke vlasti”.

“Štaviše, mislimo da 6. novembar  – dan kada je ova i ovakva nesposobna vlast zasela na grbaču Leskovčana – treba proglasiti za Dan žalosti!

Umesto što slave, naprednjacima bi bilo bolje da odgovore na sledeća pitanja:

1.     Zašto je 15 hiljada Leskovčana napustilo ovaj grad za vreme 6 GODINA naprednjačke vlasti?

2.     Zašto trećina stanovništva ovog grada po zvaničnim statističkim podacima živi u siromaštvu, a po prosečnoj plati smo na začelju Republike Srbije?

3.     Zašto – i posle 6 godina naprednjačke vlasti – nema nijednog novog velikog investitora u našem gradu, ukoliko se pod „velikim naprednjačkim investicijama“ ne podrazumevaju toalet na groblju i turski butik?

4.     Ko će da odgovara za upropašćavanje državih apoteka i dug od 500 miliona dinara?

5.     Zašto Leskovac – iako priča o sjajnim rezultatima – dobija republičku milostinju? Da li je razlog to što o takvim sredstvima gradska skupština ne raspravlja, pa vlast može da ih troši za pokrivanje svih svojih grešaka, gluposti  i zloupotreba?

Umesto odgovora, naprednjaci prave film, a boljih glumaca i režisera od njih videli nismo. I umesto da naprave film o „zlatnom dobu Leskovca“ –za koji su građani Leskovca već platili 100 hiljada evra i za to dobili  dve izložbe i dokumentarac u kome se gradonačelnik pojavljuje 6 puta – ova vlast pravi film o svojim neuspesima. Nije nam jasno o kom žanru se radi – tragediji, komediji, stravi i užasu ili naučnoj fantastici – ali bismo voleli da vidimo i film o bahatim službenim putovanjima, uslugama po ugovoru, izveštaju DRI, fabrikama algi, navodnim investitorima koji se pojavljuju samo u kabinetu gradonačelnika i na poternicama Interpola.

Baš zbog svega ovoga, DS poziva građane Leskovca da se ponovo okupe oko DS-a kao stožera demokratije i pokažu da više verujemo svojim očima nego filmovima Gorana Cvetanovića!, navodi se u saopštenju leskovačkog DS koje prenosimo u integralnoj verziji.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare