Državno prvenstvo Srbije u praktičnom streljaštvu: Na „Strelištu Malča“ nov rekord

NIŠ

Predstojećeg vikenda Grad Niš i GO Pantelej, zajedno sa Safari klubom na Strelištu Malča biće domaćini najelitnijem sastavu takmičara u oblasti praktičnog streljaštva u ovom delu Evrope. Otvoreno državno prvenstvo privuklo je najveći broj domaćih i stranih takmičara ikada do sada. Prijavljeno je 220 takmičara iz zemlje i inostranstva. Stižu najbolje naše ekipe,  ali i stranci ovog puta iz Bugarske, Mađarske, BIH, Hrvatske, Crne Gore i pojedinci iz drugih država.

                              „Ponovo je oboren  rekord po broju učesnika, što ukazuje da mi kao organizacija napredujemo ali se omasovljava i ova sportska disciplina. Puno je mladih koji prvi put dolaze u naš Grad, što me posebno raduje. Četri meseca smo u neprekidnim radnim aktivnostima oko priprema ali nam ovog puta i Grad pomaže. Očekujem da predstavnici grada dođu u nedelju zajedno saTONom, predstavnicima GO i zajedno budemo u ovoj organizaciji do kraja“, izjavio je Vlasta Stanojević, predsednik Safari kluba i direktor ovog takmičanja.

                            Takmičenje organizuje Safari klub iz Niša u suorganizaciji sa Savezom za praktično streljaštvo Srbije i Svetskom konfederacijom za praktično streljaštvo. Pokrovitelj takmičenja je grad Niš.

Prati
Obavesti me o
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare