Druga faza radova na vodovodu Velika Sejanica -Kovačeva Bara

LESKOVAC-GRDELICA

Drugu fazu radova na izgradnji dela vodovoda Velika Sejanica – Kovačeva bara obišao je gradonačelnik Goran Cvetanović. One j epodsetio da će ulaganjem od 18,5 miliona dinara biti izgrađeno 6200 metara vodovodne mreže, kao i crpna stanica u selu Dadince, crpna stanica Mužan i rezervoar zapremine 90 metara kubnih.

„Vođeni ciljem da svaki stanovnik svakog dela teritorije grada, mora imati adekvatne uslove za svakodnevni život, ulažemo u sve segmente i sklapamo deliće mozaika jednog novog, unapređenog, boljeg i lepšeg grada. Poboljšanjem vodosnabdevanja se aktivno bavimo više od šest godina. Izgradili smo i zamenili kilometre vodovodne mreže, kako u centralnom jezgru, tako i u najudaljenijim delovima Leskovca“, rekao je Cvetanović.

LJubiša Živković, predsednik MZ Velika Sejanica i Kovačeva Bara, zahvalio se gradonačeliku Leskovca na svemu što je lokalna samouprava učinila za Sejanicu, ali istakao i značaj koordinatora Perice Gavrilovića na kontroli svega onoga što treba da se uradi.

Cvetanović i njegova pratnja su obišli i prostorije gde se završavaju radovi i gde će biti zdravstvena ambulanta, prostorije MZ, kao i prostorije za okupljanje mladih.

Prati
Obavesti me o
guest

1 Komentar
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Borivoje
Borivoje
5 godine pre

Jos jedno naseljeno mesto pored Badinca sa okolinom u kome se dovodi zdrava pijaca voda. To pokuzuja da ova lokalna samouprava podjednako ulaze u sva naseljene mesta u Leskovcu.