Dr Dejan Stojanović: Volšebni nestanak kontrolnog listića od biračkog mesta do Opštinske izborne komisije

BUJANOVAC

„Ponavljanje lokalnih izbora u Bujanovcu na dva biračka mesta, 46 i 47, na kojima smo odneli pobedu, nije opravdano, jer je kontrolni listić bio u glasačkoj kutiji, a volšebno je nestao na putu od biračkog mesta do sedišta Opštinske izborne komisije”, kategoričan je u izjavi za Regionalnu informativnu agenciju JUGpress dr Dejan Stojanović, nosilac izborne liste „Dr Dejan Stojanović Meče – Biraj budućnost”.
Dr Stojanović navodi da su iz njegove grupe građana odmah reagovali i zapretili podnošenjem krivične prijave.
„Očekujemo da Opštinska izborna komisija u Bujanovcu donese odluku o poništavanju ponavljanja glasova, jer ćemo u protivnom podneti krivičnu prijavu zbog nestanka kontrolnog listića”, jasan je nosilac srpske liste koja predstavlja najveće iznenađenje na lokalnim izborima u Bujanovcu.
Dr Stojanović je zadovoljan brojem glasova koje je osvojila njegova lista.
„Izuzetno sam zadovoljan ishodom izbora kada je u pitanju broj glasova za našu listu, posebno na biračkim mestima u samom gradu gde smo bili bolji od SNS, a kao primer navodim biračka mesta 46 u školi Sveti Sava i 47 u Domu kulture, gde smo osvojili više od 40 odsto glasova”, rekao je dr Stojanović.
On je na kraju saopštio da očekuje poziv albanskih stranaka u procesu formiranja lokalne vlasti, jer, kako je napomenuo, „samo učešćem u vlasti možemo da ispunimo obećanja koja su data našim biračima”. (kraj) SK/LJS

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare