Donacija za najmladje u Opštoj bolnici

 

LESKOVAC

Leskovačka firma „Lesko-tex“ Službi za pedijatriju leskovačke Opšte bolnice poklonila je 10 paketića za prvorođene bebe u Novoj godini po Julijanskom kalendaru,  u vrednosti od 300.000 dinara. Reč je o posteljinama, ćebadima i stotinak takozvanih dunjica.

-Od firme „Lesko-tex“ i prošle godine povodom nove godine po Julijanskom kalendaru dobili smo donaciju, tako da to polako postaje nešto što je tradiconalno, i mi smo im jako zahvalni na tome, rekao je direktor Opšte bolnice Leskovac Nebojša Dimitrijević.

Inače, ono što pada u oči je da su se uopošljenici ove službe potrudili da najmlađim pacijentima, kojih je u momentu predaje donacije, na pedijatriji bilo 15, što više ulepšaju dane provedene u bolnici, tako da su prostorije prelepo dekorisane u prazničnom duhu i jako prijatne. I bolnica je ulagala u ovu službu, kompletno je opremljena nova kuhinja i uređen je prijemni deo, rekao je Dimitrijević, a i sami upošljenici su se potrudili da odeljenje izgleda što lepše.

Ono što je jako potrebno Službi pedijatrije je infuziona pumpa i novi aspiratori i inhalatori, rekla je prim. Dr Radmila Stojanović. Direktor Nebojša Dimitrijević je ovom prilikom obećao da će Služba za pedijatriju dobiti ove aparate tokom godine, što je zacrtano i planom za 2017. godinu. Potrebne aparate bolnica će ili kupiti, ili će daći donatore, istakao je Dimitrijević.

 

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare