“Dođite u pozoriše” i učinite superherojsko delo !

NIŠ

 Svetski dan dece obolele od raka obeležava se 15.februara. S obzirom da nam je najvažnije da sačuvamo zdravlje svih nas, nećemo ovaj dan obeležavati onako kako smo navikli. U skladu sa preporukama lekara i medicinskih stručnjaka, nećemo organizovati okupljanja većeg broja ljudi. Umesto toga, preselili smo naše male manifestacije u online format, kažu u Nacionalnom udruženju roditelja dece obolele od raka, NURDOR.

Jedna od manifestacija biće i  premijerno online prikazivanje predstave Nikole Đurička „Sve što ste hteli da znate o Džoniju, a niste smeli da pitate“.

  “Svi koji žele na ovaj način da pogledaju predstavu in a taj način pomognu i našem udruženju kartu mogu kupiti po ceni od 1.000 dinara na linku https://www.tickets.rs/program/sve-sto-ste-hteli-da-znate-o-dzoniju-a-niste-smeli-nikad-da-ga-pitate-2463, a celokupan prihod od prodatih ulaznica je donacija NURDOR-u. Dodatno, kompanija Mastercard će za svaku kartu kupljenu njihovim karticama donirati još 1.000 dinara”, kažu u NURDOR-u i pozivaju sve ljude koji žele da pomognu  da u ponedeljak iz udobnosti svog doma „dođu u pozorište“, odgledaju ovu sjajnu predstavu i uradite jedno pravo superherojsko delo.

                   “Podrška je važna, sada više nego ikada! Važno je da našim malim borcima pošaljemo snažnu poruku da nisu sami!”, još jedna je poruka koja stiže iz NURDOR-a.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare