Dodeljene diplome na Visokoj poslovnoj školi

LESKOVAC

U prostorijama Visoke poslovne škole strukovnih studija Leskovac upriličena je svečanost povodom dodele diploma svršenim studentima osnovnih i specijalističkih studija. Ovo je deveta generacija studenata osnovnih strukovnih studija po Bolonjskoj dekleraciji i peta generacija studenata specijalističkih studija.

Direktorka škole Milena Marjanović čestitajući studentima im je poručila da danas privode kraju jedno važno životno poglavlje i otvaraju vrata novim životnim i profesionalnim izazovima.

„Nadam se da smo vas tokom studija putem nastave, stručne prakse i različitim sistemima obuke dobro pripremili za izazove koji vas u životu i vašim profesijama čekaju. Škola u skladu sa dualnim obrazovanjem razvija dobre odnose sa lokalnom samoupravom i privrednicima Jablaničkog i drugih okruga u Srbiji i velika sreća i zadovoljstvo za našu školu je što imamo sve više partnera. U njima vidimo pouzdane socijalne partnere koji svojim liderskim pozicijama doprinose razvoju najznačajnijeg resursa jednog društva,a to su visokoškolski kadrovi.

Kvalitet nastave poboljšavamo i angažovanjem profesora sa drugih, eminentnih, visokoškolskih ustanova. Radimo i na usavršavanju svojih kadrova i kao kolektiv maksimalno pomažemo našim uposlenicima koji se profesionalno usavršavaju. Nastojaćemo da uvek podržimo privredu svojim aktivnostima. Pored kontinuiranog rada na modernizaciji postojećih studijskih programa, mi smo već uveliko u fazi pripreme master strukovnih studija, te ovom prilikom pozivam i naše svršene studente da prate i interesuju se za to. Naša vrata su vam uvek otvorena i u nama uvek imate prijatelje.“

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare