Doček Nove godine na trgu, ovo su pravila lutrije

LESKOVAC

Turistička organizacija grada Leskovca (TOL), pod pokroviteljstvom gradskog budžeta, organizuje doček Nove godine na gradskom trgu.

U novogodišnjoj noći sve prisutne na trgu zabavljaće grupa “Kasperi” i bleh orkestar Isidora Zećirovića. Predviđeno je da muzički program počne u 22,45h i traje do 2,00h iza ponoći.

I ove godine neće izostati veliki novogodišnji vatromet, kao i besplatno služenje toplih napitaka (čaja, kuvanog vina i grejane rakije), a biće podeljeno 2400 pljeskavica.

Novogodišnju noć obeležiće i bogata novogodišnja lutrija. Simbolično, najsrećnije dobitnike na dočeku očekuju 24 vredne nagrade počev od turističkih vaučera do kućnih aparata.

Propozicije lutrije: Svaki učesnik novogodišnje lutrije će svoj nagradni kupon moći da preuzme 31. decembra 2023. godine od 22,30h na gradskom trgu. Popunjeni  kupon ubacivaće se u zapečaćenu kutiju koja će biti postavljena ispred glavne bine. Učesnik ima pravo na dobitak samo jedne nagrade, bez obzira na broj kupona koje je na njegovo ime ubacio u kutiju za izvlačenje.

Jedna od posebnih nagrada biće posvećena budućim mladencima koji će u narednoj godini sklopiti brak. Nagradu dodeljuje salon venčanica “Lira”, a odnosi se na iznajvljivanje venčanice u iznosu do 50 000 dinara. Nagradni kuponi namenjeni za osvajanje ove nagrade ubacivaće se u zasebnu kutiju.

Tročlana komisija je konstatovala i u opticaj pustila 2400 novogodišnjih kupona.

Izvlačenje srećnih dobitnika je u 1h iza ponoći, uz napomenu da dobitnici vrednih nagrada moraju biti prisutni prilikom izvlačenja, kako bi dokazali verodostojnost svog kupona. U slučaju neprisustvovanja radi dokaza smatraće se da je kupon nevažeći, te će dobitnik biti prvi sledeći izvučeni kupon, saopštio je TOL. (kraj)MS/LJS

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare