DJB: Zloupotrebom državnih resursa u Kukolovcu kupuju glasove

LESKOVAC

Leskovački obor Pokreta Dosta je bilo saopštio je danas da SNS i koalicija oko njega,  u Kukolovcu , gde se ponavljaju izbori, koristeći državne resurse “nastavljaju sa predizbornom kupovinom glasova”.

 

“S obzirom da će ih medijska pažnja sprečiti u dokazanoj manipulaciji izbornom voljom građana, zloupotrebom državnih resursa SNS i njegov lokalni faraon nastavljaju sa predizbornom kupovinom glasova, putem postavljanja uličnog osvetljenja i asfaltiranja ulica u selu Kukulovce (biračko mesto 75) na kojem će biti ponovljeni izbori zbog dokazanih nelegalnih radnji tokom izbornog procesa.

Gradonačelnik , iza koga  idu kamioni sa šoderom i to noću, nije gradonačelnik svih građana Leskovca jer pare svih nas troši u cilju kupovine glasova i stvaranje izborne nadmoći SNS-a. U čitavom Jablaničkom okrugu ova vrsta prikrivene kupovine glasova traje već mesecima, na šta su nam pažnju skrenuli mnogi sugrađani.

Interesantna je i činjenica da se „održavanje“ puteva izvodi upravo sada, i to van plana Direkcije za 2017 godinu”upozorava Dosta je bilo.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare