Đačka graja ponovo u OŠ “Josif Kostić”

LESKOVAC

Nakon dve i po godine učenici Osnovne škole „Josif Kostić“ su se vratili u klupe svoje kompletno renovirane škole, u šta je uloženo 130 miliona dinara. Ilija Đorđević, direktor škole, rekao je da se radi o istorijskom danu za školu.

„Zhvalio bih se i roditeljima i deci na strpljenju i podršci u svemu što se dešavalo dok je trajala rekonstrukcija škole. Voleo bih da sva deca u Srbiji ubrzo imaju ovakve uslove, ovakvu školu i da mogu da uživaju u konforu u kakvom će uživati naša deca.“

Gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović naglasio je da se danas otvara novo poglavlje u istoriji škole koja je više od 165 godina vaspitavala mlade naraštaje.

„Divno je biti ovde kada nas okružuje mladost, vedrina, znanje. To je budućnost u koju se uzdamo. Osmesi na vašim licima mi govore da smo uradili dobar posao. Zajedno smo premostili sve prepreke i pobedili sve izazove i zajedno ćemo popločati put novim pobedama.“

Otvaranju nisu pristvovali predstavnici Ministarstva prosvete niti Kancelarije za javna ulaganja , koja je i finansirala radove na rekonstrukciji ove škole.

Po tom prvobitnom obećanju, škola je trebalo da bude završena u aprilu 2018. godine .

Umesto obećanih 100 dana rekonstrukcija je trajala 2,5 godine a cena je povećana za skoro duplo.

Prati
Obavesti me o
guest
2 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Sofi Marso
Sofi Marso
24 Februara, 2020 6:26 pm

Prelepa slika je vidjena danas od steane ucenika, nastavnika, roditelja itd koliko su srecni zbog polaska u rekonstruisanu i obnovljenu skolu. Puno uspeha i zdravlja zelim ucenicima i nastavnom osoblju.

Rilex
Rilex
24 Februara, 2020 6:53 pm
Odgovori  Sofi Marso

Ko je platio probijanje roka renoviranja za 900 dana

Проститутки Бишкека
2
0
Ostavite komentar.x
()
x