Direktor “Vodovoda” tvrdi da čitaoci koji su obavestili JUGpress o nezavršenom poslu u Velikom Trnjanu lažu, preti i tužbom

LESKOVAC

Odgovor na članak objavljen  na vašem sajtu dana 12.07.2021. pod naslovom „Čitaoci javljaju: Ni posle pet dana “Vodovod” nije zatrpao rupe u Velikom Trnjanu„

POŠTOVANA REDAKCIJO,

  Obraćamo Vam se ovim putem, zahtevajući od Vas da u celosti objavite naš odgovor na vaš neargumentovani članak objavljen na vašem sajtu dana 12.07.2021. godine.
Naime, u napred navedenom članku objavili ste da leskovački Vodovod još uvek nije zatrpao rupe koje su pored glavnog puta kroz selo Veliko Trnjane otkopane još prošle nedelje odnosno 6. i 7. jula kada je i popravljan kvar na mreži.
Ističemo da su napred izneti podaci netačni i proizvoljni, naime leskovački Vodovod je dana 08.07.2021. godine otklonio kvar na navedenoj lokaciji u selu Veliko Trnjane. Vraćanje iskopanog zemljišta u pređašnje stanje na lokaciji navedenog kvara izvršeno je 09.07.2021. o čemu postoje i dokazi u vidu fotografija sa lica mesta. U tom kontekstu a imajući u vidu vaš neprovereni i proizvoljan članak, u skladu sa postojećim pozitivnim propisima u oblasti javnog informisanja zahtevam od vas da vaše čitaoce a naše uvažene potrošače obavestite da je JKP Vodovod Leskovac što se tiče navedene havarije u selu Veliko Trnjane postupila maksimalno efikasno i otklonila navedeni kvar na vodovodnoj mreži, nakon čega je dovela u pređašnje stanje površinu na kojoj je otklanjala kvar.


Prema tome, na osnovu svega napred navedenog u potpunosti su neosnovanju, neargumentovanji i proizvoljni argumenti iz vašeg objavljenog članka „Čitaoci javljaju: Ni posle pet dana “Vodovod” nije zatrpao rupe u Velikom Trnjanu„.
Molimo vas da ubuduće prilikom informisanja vaših čitalaca i vi sami utvrdite i uverite se u pravo činjenično stanje i matrijalnu istinu, a to uopšte nije bilo teško u ovom konkretnom slučaju pa da tek tada izlazite sa tačnim informacijama u javnost. Ovo stoga što vam nije prvi put da obaveštavate i informišete vaše čitaoce o netačnim i neproverenim podacima, zbog čega ćemo  ukoliko se ova praksa nastavi protiv vas i svih onih koji iznose laži i neistine pokrenuti adekvatni sudski postupak kod nadležnih državnih organa. Takođe, vas molimo da ubuduće pratite i naš zvanični sajt, jer priznaćete malo više profesionalnosti u radu i poslu kojim se bavite neće vam škoditi.

PRILOG: Forografije sa lica mesta u selu Veliko Trnjane o danu, mestu i datumu otklanjanja kvara.

                                     
                                                                                          s poštovanjem

                                                                                        Direktor                    
                                                Staniša Ristić dipl.ekonom.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare