Direktor Toplane: Grejanje ima u 95 posto objekata

LESKOVAC

Grejanja ima u 95% objekata, tvrdi direktor leskovačke “Toplane” Novica Stojanović.

Na našu primedbu da nam se javljaju čitaoci koji tvrde da u ponekim zgradam ni juče ni danas ipak nema grejanja odgovara ” Možda u par objekata nema, ali početak je sezone. Ovi danas je topla proba”.

Pitamo zašto topla proba nije uradjena ranije, kao i u ostalim gradovima u Srbiji kaže: ” Mi smo krajem prošle nedelje, u čeetvrtak i petak, radili funkcionalnu probu, gde smo puštali u rad sve naše sisteme, počev od kotlova, pumpi, itd. Juče i danas smo radili toplu probu, a sutra zvanično kreće grejna sezona. Bez obzira da li se to zvalo topla proba ili kakoveć, juče smo grejali ceo dan…”, tvrdi.

Prenosima i primedbe čitalaca, a i sami smo se juče uverili u to , da ekipe Toplane nisiu izlazile na teren po pozivu gradjana koji nisu imali grejanje .

Stojanović kaže da su ekpe izlazile na teren ali da imaju “određene prioritete”.

Ako neko prijavi da mu ne radi jedan radijator, to nije prioritet. Prioritet je ako u određenom objektu kompletna mreža ne radi i nije uključeno grejanje “, navodi Stojanović.

Kaže i da su ekipe obilazile i obileze i takve zgrade.

Prati
Obavesti me o
guest

1 Komentar
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
zapisnik da nemate grejanje
zapisnik da nemate grejanje
3 godine pre

Samo napravite zapisnik, nek Toplana napise, potpiše da niste imali grejanje, i neće moći da Vam naplate. Nikakav problem. Pa nije građanima prioritet da plate grejanje. Struju i vodu kad nemaš, ti je ne platiš, ne možeš jer je ni ne trošiš. Ovde bre naplaćuju i kad ne greju. Znači Toplani je u interesu da ušteti na ogrevu a da se građani smrzavaju i plate uslugu koju nisu dobili. A Distribuciji nije u interesu kad građani nemaju struju, jer nemaju šta da im naplate.