Direktor JKP “Grdelica” poslušao gradonačelnika i podneo ostavku

LESKOVAC

Gradonačelnik Goran Cvetanović obavestio je odbornike na sednici skupštine Grada Leskovca da je Zoran Jović dostavio obaveštenje da je podneo ostavku na mesto direktora JKP „Grdelica“.

„Mandat na osnovu zakona mu prestaje ovim činom. Po zakonu on mora da nastavi da vrši ovu dužnost do izbora novog, ali samo one dužnosti koje ne trpe odlaganje i ne duže od mesec dana. Osnivač će na prvoj narednoj sednici to konstatovati. Mislim da je Zoran Jović dosta toga uradio i zahvaljujem mu se na dosadašnjoj saradnji.“

Prati
Obavesti me o
guest

1 Komentar
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
posto botovi nece
posto botovi nece
2 godine pre

Evo ja cu. Zorana ovde niko nece braniti, ni zaliti. Pa nije on ni vozac od poverenja koji zaslužuje da bude poslanik, ni poslanik sa srednjom poljoprivrednom kasnije umotanom s menadžerski papir fakulteta s 40 godine završenim a zvanim diploma i armijom snajki iza sebe, zaposlenih u osmospratnicu sprovedenih preko kabineta mecki na rupu, s kojim pravom i proziva zene neka digne ruku. Nije Zoća ništa od toga, pa nije vredan pažnje. Neuspešan je kod žena jer postoje veće dase sa zloupotrebom javnog interesa, ko direktor je manje bitan nema svoj ni budžet grada ko direkcija i toplana, u SNS ga ne smatraju takođe, u kabinet na kolegijum se ne čuje. Znači najmanje je kriv za stanje, jer mu je doprinos najmanji, Nesračunat, naivan, neiskvaren, nije dasa, a zaljubiško je u sve što na štikle hoda, poslušan šefu ovas ne sme da kaže, zakasao s truleži od direktori oko sebe, što izigravaju veličinu a tek sad otplaćeni dugovi apoteke, dom zdravlja još nije isplatio dugove a kad će ne znamo, u bolnicu menadžer poznatiji u tužilaštvo nego kod pacijenata. Pa ako mu ovo dodje plus ili makar olakšavajuća okolnost, a ja bih to nazvao granicom razdvajanja u SNS izmedju interesnih i pogubljenih, nek čuje narod da nisu svi isti. Ostali su gori. Ovaj nije taj. Zato se nikom ne isplati da abi tastaturu na njega. Njima je nebitan, Pa da podvučemo kakvi su im bitni i kolicna je krivica Zoćkova, Zoćo, srećna ti ,,ostavka”. Znam da je milom nikad ne bi dao, jer Siću oženiše tek kad ga turiše u fotelju u Komunalac. A ti bre, naivan sve veruješ tim bitangama. Mesku želim da što manje ima takve ko ti, a sve više prolivere, krimi direktore i ostale gnjide od ljudi, Bojta ovo nije razumeo blagovremeno. Ko dete, shvatio tek kad glavu o zid udario.
Uzdravlje u Novu 2022:! Vidimo se na izbori, leskovačkim dijalekatom rečeno.