Dimitrijević ne očekuje da Roštiljijada utiče na broj obolelih

LESKOVAC

Direktor leskovačke Opšte bolnice Nebojša Dimitrijević ne očekuje da se održavanje Roštiljijade značajnije odrazi na porast broja obolelih od korone.

„Imamo gradove gde takođe beležimo porast broja obolelih kao što je Kruševac, gde nemate manifestacije kao što su Roštiljijada, Guča, Egzit, Nišvil… Sigurno će biti većeg broja obolelih, a nama je da poštujemo mere za sprečavanje širenja kovida kako bi se to povećanje svelo na najmanju moguću meru“, kaže Dimitrijević.

Prati
Obavesti me o
guest

4 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Stručnjak
Stručnjak
2 godine pre

A jel dotični Dimitrijević epidemiolog, virusolog,, gleda u pasulj, magičnu kuglu…bilo šta, samo pitam?Batalite više te političke izjave,ljudski životi su u pitanju, tu nema mesta za politiku(ili ne bi trebalo da bude).

Djura Leskovac
Djura Leskovac
2 godine pre

Pre samo osamnaest dana, isti ovaj čovek je govorio nešto sasvim drugo (https://jugpress.com/dimitrijevic-cekamo-uputstva-za-rostiljijadu-jer-imamo-mnogo-ulaza-za-razliku-od-guce/). A onda je na sam dan početka Roštiljijade, zajedno sa svojim šefom za svaki slučaj primio treću dozu Fajzera.
Danas evo “ne očekuje da se održavanje Roštiljijade značajnije odrazi na porast broja obolelih od korone“. Peva dakle potpuno drugačiju pesmu?! Da l’ zbog treće doze… da l’ ga šef nagazi ispod kafanskog astala, da više ne laprda… Ko će ga znati?

Na istom linku uvaženi direktor leskovačke bolnice predviđa da će u septembru biti hiljadu obolelih dnevno na nivou Srbije.
Septembar još uvek nije ni počeo, a Srbija već beleži dve hiljade obolelih po danu!

Što bi rek‘o predsednik Republike:

– Stručnjak!

Uzgred, “stručnjak” naravno zna da je inkubacija korone prilično rastegljiva vremenska kategorija. Zna i da je od masovno posećenog koncerta osuđivane kriminalke prošlo tek sedam dana.

Što bi reko Šojić:

– Polako sa ta predviđanja Panjkoviću!

Zažuljenko
Zažuljenko
2 godine pre
Odgovori  Djura Leskovac

Ko zna kolko njega “Šef” riba, mislim da ne zna kako se zove a kamoli šta je juče rekao.

gradjani
gradjani
2 godine pre
Odgovori  Zažuljenko

Igraju na kartu pileceg mozga naroda. I uspeva im vise mandata.