Deseti sajam automobila u Nišu obeležiće električni automobili

NIŠ

                        U organizaciji City Marketing Centra, a pod pokroviteljstvom Grada Niša, u Hali “Čair” u petak 4. oktobra sa početkom u 11 časova, svečano će biti otvoren jubilarni X Sajam automobila u Nišu. „Auto Moto Fest” Niš biće trajaće do 6. oktobra.

                        Ovu najveću privrednu turističku manifestaciju u Nišu, koju svake godine poseti oko 30.000 ljudi sa juga Srbije, otvoriće Mladen Alvirović, urednik i voditelj decenijama najgledanije emisije o automobilizmu kao i revije „SAT”. Medijima će se obratiti i gradonačelnik Niša Darko Bulativić i direktor Sajma Oliver Paunović.

                           Vodeći svetski proizvođači vozila, delova i auto opreme na dve hiljade kvadrata, ponudiće ono najbolje što imaju. Ove godine više izlagača biće na parketu niške dvorane, a u ponudi će biti i novi zanimljivi dvotočkaši koji će prvi put biti izloženi u Nišu. Ono što će svakako obeležiti ovaj sajam su svakako i električni automobili, koji će se po prvi put naći pred publikom ovog dela Srbije. Distributeri najavljuju čak 5 srpskih premijera i veliki broj niških.

Prati
Obavesti me o
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare