Deset godina SNS-a u Nišu

NIŠ

 Povodom obeležavanja deset godina od osnivanja Srpske napredne sranke, povereništvo i članovi Opštinskog odbora Srpske napredne stranke Pantelej, razgovarali su sa Nišlijama na platou pijace Durlan. Tom prilikom građanima su predstavljeni rezultati decenijskog rada Srpske napredne stranke. Građanima su deljeni informatori i jabuke, jabuka bez koje u srpskom tradicionalnom društvu nije moglo da se zamisli bilo koje ceremonijalno darivanje. Simbolika jabuke sa etičke ravni prenela se na emotivnu, pa jabuka  simbolizuje ljubav i dobro zdravlje. Upravo ljubavlju odiše cela Srpska napredna stranka, ljubavlju ne samo prema svom članstvu, već prema čitavom stanovništvu Srbije, a zdravlje je naše zdravo stranačko jezgro sa svim odborima, ali i cilj jer je zdravo društvo ono što je osnova prosperiteta i napretka. 

Povodom desetogodišnjice Sprske napredne stranke, članovi opštinskog odbora SNS-a u Panteleju sa građanima su razgovarali i o budućim planovima stranke. Opšti ciljevi bili su nastavak uspešno sprovedenih reformi na svim nivoima u državi, dok se o posebnim ciljevima oduvek slušao glas naroda. Ono što je građanima najvažnije, to su posao, sigurna budućnost za njihovu decu i mirna perspektiva za penziju. I do sada su nam ove komponente života bile među najvažnijim elementima programa, one će nam ubuduće biti prioritet, istakao je poverenik Opštinskog odbora Pantelej Bojan Marinković.

Opštinski odbor SNS-a u Panteleju je prvi osnovan u Nišu, a među prvima u Srbiji.

Srpska napredna stranka osnovana je 21. oktobra 2008. godine. Za deset godina rada, stranka se trudila da izađe u susret svim građanima i sagleda potrebe različitih grupa u društvu: đaka kako bi unapredila obrazovanje u zemlji, omladine u cilju osnaživanja za zreliji životni period. Srpka napredna stranka je sagledala i zaposlene, poboljšala poslovno okruženje i smanjila nezaposlenost, a posebna pažnja posvećena je najstarijima, čija se primanja povećavaju, u skladu sa sve boljom slikom državnih finansija, naglasio je Marinković.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare