Deljen “Leskovački glasnik”

LESKOVAC

Ispred Robne kuće u centru Leskovca danas su aktivisti, u organizaciji Kancelarije za mlade, delili treći broj „Leskovačkog glasnika“.
„Ovo izdanje, kao i prethodna, prikazuje sve ono što je urađeno u Leskovcu prethodnih par meseci“ rekla je Jovana Zdravković i pobrojala teme koje su obrađene u glasniku.


„Bogat sadržaja pokazuje da je bilo dosta aktivnosti, a mi smo se trudili da obuhvatimo sve oblasti, od privrede infrastrukture, pa do kulture i sporta. Na početnoj strani je tekst o poseti predsednika Aleksandra Vučića tokom Roštiljijade, kada je izjavio da će u Leskovac doći jedan novi investitor koji će zaposliti ljude i da će doći do proširenja jedne fabrike. Ne sledećim stranicama su informacije o posetama ambasadora Austrije i Švedske, kao i o članstvu gradonačelnika u Upravnom odboru NALED-a. Tu su i podaci o zameni vodovodne mreže, informacije vezane za naše najmlađe sugrađane, ali i o dešavanju vezanim za sport kao što je domaćinstvo našeg grada Balkanskom prvenstvu u odbojci za kadete i poseta predsednika Košarkaškog saveza Srbije Predraga Danilovića.“

“Leskovački glasnik” izdage kabinet gradonačelnika Leskovca, bilten s efinasira iz budžeta iako Zakon o javnom informisanju decidno kaže da lokalne samouprave ne mogu biti osnivači nije dnog medija.

Prati
Obavesti me o
guest

1 Komentar
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Drug Crni
Drug Crni
6 godine pre

Ovo nije Leskovački glasnik, već bilten SNS-a, na račun građana.