Delije organizuju humanitarnu akciju za malog Lazara

LESKOVAC

Delije iz Leskovca, okupljeni u Klubu navijača Crvene zvezde, organizuju akciju humanitarnog karaktera kako bi pomogli 12-godišenjm Lazaru iz Velike Grabovnice.
Predsednik Bojan Stojanović kaže da je Lazar oboleo od leukemije i da su mu potrebni trombociti koji se izdvajaju iz AB+ krvne grupe, tako da su potrebni donori upravo sa ovom krvnom grupom.
„Ovi trombociti se mogu izdvojiti u Kliničkom centru u Nišu, tako da mora tamo da se ide. Mi organizujemo prevoz za sve koji žele da pomognu. Potrebno je samo da nam se jave, a to je najlakše uraditi tako što će doći do kafića „Boss“ u centru garda, koji je sedište Kluba navijača Crvene zvezde i tu ih očekuju sve informacije. Takođe, prikupljamo i novčana sredstva koja su potrebna za dalje lečenje, te pozivamo sve zainteresovane da pomognu. Svaka pomoć je dobrodošla, a treba imati na umu da naše malo je nekom mnogo.“
Bojan Stojanović je dodao i da je ovo još jedna humanitarna akcija koju organizuju i tu se, naravno, neće stati. Cilj je da se pokaže i da biti navijač nije sinonim za huliganizam i ostale stvari koje ne priliče i ne idu prilog bilo kome.
„Mi smo ljudi sa srcem i dušom i želimo na svaki način da pomognemo bilo kome, a ne samo navijačima Crvene zvezde. U ovakvim slučajevima navijačka pripadnost nije bitna, svi smo na prvom mestu Srbi, samo nas boje dele. Inače, za ovaj slučaj sa Lazarom smo saznali preko Fejsbuka i odmah krenuli u akciju. Odrekli smo se odlaska na prvenstveni susret Crvena zvezda – Bačka i novac preusmerili Lazaru i iskreno se nadamo da će se sve završiti srećno, kako bi zajedno mogli da odemo i navijamo na nekoj od utakmica u budućnosti.“

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare