Debata studenata o zagadjenju vazduha

     NIŠ

                            Pri Filozofskom fakultetu u Nišu počinje sa radom Studentski debatni klub, prvi u Nišu, koji je otvoren za studente svih fakulteta. Početak rada kluba obeležiće Prezentaciona debata na temu „Uvesti strožije mere protiv zagađenja vazduha?“, koja će biti održana u sredu, 26. februara u 19 časova, na Filozofskom fakultetu.

                            Klub je pokrenulo troje studenata, iskusnih u debati, sa željom da i studenti u Nišu dobiju priliku da redovno usavršavaju svoje debatne veštine. Zahvaljujući jednom od osnivača, Novaku Čelebiću, studentu beogradskog Pravnog fakulteta, članove kluba će podučavati debatni treneri iz prestonice, koji su svoja iskustva stekli na brojnim nacionalnim i međunarodnim turnirima. Tako će i studenti niškog Univerziteta, u okviru debatnog kluba, dobiti šansu da i sami postanu treneri i takmičari u debatnim okršajima širom zemlje i regiona.

                              Studenti, ali i srednjoškolci, i svi zainteresovani građani, imaće prilike da se upoznaju sa radom ovog kluba na Prezentacionoj debati, događaju koji debatni klubovi organizuju pre početka svake nove godine rada. Osim što će videti kako se vode akademske debate, Nišlije će moći i da čuju kako studenti razmišljaju o rešavanju ovog, danas aktuelnog problema u našoj zemlji.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare