“ Dan posle” ili šta radiditi kada ideja ne postane stvarnost

NIŠ

Mladi ambasadori su pokrenuli seriju otvorenih onlajn predavanja sa ekspertima iz oblasti kreativnih industrija iz celog sveta, kako bismo međusobno delili znanje, ekspertizu, informacije i najvažnije, podršku. Trenutna pandemije virusa posebno je kritična za kulturni i kreativni sektor zbog naglog i masovnog gubitka mogućnosti prihoda. Eksperti će dati svoje viđenje trenutne situacije, izazova sa kojima se sektor suočava i kako će se razvijati nakon završetka pandemije.

                              “Naredni vebrinar biće održan u četvrtak, 21. maja u 18 sati  na temu „Dan posle“ na kojem ćemo govoriti o propadanju biznisa – šta raditi kad ideja ne postane realnost ili vrlo brzo prestane da to bude, šta raditi dan nakon propadanja biznisa i šta nikako ne raditi”, kaže Snežana Andri ispred Mladih ambasadora. “Naš predavač biće Kruno Ris, zadužen za razvoj Enterprise Management Aplikacije u Zagrebačkoj banci, u Republici Hrvatskoj”.

                   Kruno je arhitekta softvera i menadžer proizvoda sa preko 20 godina iskustva u IT-ju. Zaljubljenik  je u preduzetništvo, nove poslovne izazove i nove mogućnosti koje pruža industrija 4.0 a sa kojima se može razvijati poslovanje. Vodio je tehničke i kreativne timovima koji pružaju softverska i tehnološka rešenja za preduzeća koja žele da rastu i dominiraju na svojim tržištima.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare